Hitta HBO Max-appversionen

Uppdatera HBO Max-appen

För att få den senaste versionen av HBO Max-appen, öppna App Store på din enhet och sök efter HBO Max. Om det finns en appuppdatering tillgänglig så väljer du Uppdatera eller Ladda ner. För mer hjälp, se Uppdatera din programvara i Felsökning av TV eller sidan Felsökning av telefon eller surfplatta.

Vilken enhet använder du?

För att se HBO Max-appversionen på din TV:

• Öppna HBO Max, välj ikonen för Inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och bläddra därefter åt höger och välj Information.

För att se HBO Max-appversionen utan att öppna HBO Max:

Android TV
Markera HBO Max-plattan på din Android TV och tryck och håll ned väljarknappen. Välj därefter Visa information.
Apple TV
Öppna App Store-appen och sök efter HBO Max. När du har hittat den väljer du HBO Max så visas versionsnumret under Nyheter.
LG TV
För att se till att du har den senaste versionen, gå till LG Content Store > Appar > Mina appar. Hitta och välj HBO Max. På HBO Max-appsidan väljer du Uppdatera (om tillgänglig). Därefter väljer du Mer under appinformationen för att se appversionen.
PlayStation-konsol
Markera HBO Max-appen på din PlayStation-konsol, tryck på knappen Alternativ på din handkontroll och välj därefter Information.
Samsung TV
Markera HBO Max-appen på din Samsung TV, håll ner knappen Välj på fjärrkontrollen och välj därefter Visa information.
Xbox-konsol
Markera HBO Max-appen på din Xbox-konsol, tryck på menyknappen på din handkontroll (visas som tre horisontella linjer) och välj därefter Hantera app.

För att se HBO Max-appversionen på din telefon eller surfplatta:

• Öppna HBO Max, tryck på din profil (uppe till höger) och sedan på ikonen Inställningar (tannhjul, øverst til høyre). Bläddra ner till avsnittet Info och hitta versionen.

För att se HBO Max-appversionen utan att öppna HBO Max:

Android-telefon eller surfplatta
På din Android-telefon eller surfplatta går du till Inställningar, tryck därefter på Sök inställningar och skriv in HBO Max. Tryck på HBO Max från sökresultaten och bläddra ner för att se versionen (stegen varierar beroende på Android-version).
iPhone eller iPad
Öppna App Store-appen och sök efter HBO Max. När du hittat den trycker du på HBO Max-logotypen så visas versionsnumret under Nyheter.

För att se HBO Max-versionen på din dator:

• Välj din profil (uppe till höger), välj Inställningar, bläddra sedan ner till Info och leta upp versionen.