Strøm på TV-en din med en HDMI-kabel

Du kan koble til en støttet enhet (datamaskin, telefon eller nettbrett) til TV-en din med en HDMI-kabel og se på HBO Max på en storskjerm.

Dette trenger du

Dette trenger du til å strømme på TV-en din med en HDMI-kabel:

• En HDMI 2.0+-kabel og muligens en adapter hvis du kobler til en telefon eller et nettbrett.
  • En HDTV som støtter HDCP 2.1+.
  • En telefon, et nettbrett eller en datamaskin med HDMI2.0+ utgangsstøtte.

HDMI-kabelen og TV-en må være kompatibel med HDCP 2.1+ for at du skulle se videoen i HD-kvalitet.

Koble til en iPhone, iPad eller Mac
Bruk en Apple Lightning Digital AV-adapter til å koble til iPhone eller iPad til TV-en din, eller en Apple USB-C Digital AV-adapter til å koble til en Mac til iPad Pro med en USB-C-port på TV-en din. Bruk AirPlay for trådløs tilkobling.

Slik strømmer du på en TV

1. Koble telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din til TV-en med en HDMI-kabel.
  2. Åpne HBO Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din og start å se på en tittel. Lyd og video bør spilles av på TV-en din.

Hvis lyden og videoen fra enheten din ikke spilles av på TV-en, kan du prøve følgende:

• Koble fra begge endene av kabelen og koble til kabelen på nytt på enheten og TV-en din.
  • Hvis du bruker en adapter, må du forsikre deg om at den er godt festet til HDMI-kabelen din.
  • Prøv å koble til HDMI-kabelen til en annen HDMI-port på TV-en din.
  • Forsikre deg om at riktig HDMI-kilde er angitt for TV-en din.
  • Hvis videoen spilles av uten lyd, kan det hende at du må endre lydkilden på TV-en eller lydmottakeren din.
  • Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av iOS eller Android på telefonen eller nettbrettet ditt.

Se også: Jeg får en HDCP-feil