Stream op je televisie met een HDMI-kabel

Je kunt een ondersteund apparaat (computer, telefoon of tablet) met een HDMI-kabel op je televisie aansluiten en HBO Max op een groot scherm kijken.

Benodigdheden

Dit heb je nodig om te streamen op je televisie met een HDMI-kabel:

• Een HDMI 2.0+ kabel en eventueel een adapter om een telefoon of tablet aan te sluiten.
  • Een HDTV die HDCP 2.1+ ondersteunt
  • Een telefoon, tablet of computer met HDMI 2.0+ uitgang.

Om video's in HD-kwaliteit te kunnen kijken, moeten de HDMI-kabel en de televisie HDCP 2.1+ ondersteunen.

Een iPhone, iPad of Mac aansluiten
Gebruik een Apple Lightning-naar-digitale-AV-adapter om je iPhone of iPad aan te sluiten op je televisie of gebruik een USB C-naar-digitale-AV-multipoort-adapter om je Mac of iPad Pro via een USB-C-poort aan te sluiten op je televisie. Gebruik AirPlay om draadloos verbinding te maken.

Zo stream je op je televisie

1. Verbind je telefoon, tablet of computer met je televisie via een HDMI-kabel.
  2. Open HBO Max op je telefoon, tablet of computer en speel een titel af. Audio en video's spelen automatisch af op je televisie.

Doe het volgende als audio en video's van je apparaat niet op je televisie afspelen:

• Koppel beide uiteinden van je kabel los en sluit de kabel opnieuw aan op je apparaat en televisie.
  • Als je een adapter gebruikt, zorg dan dat die goed is aangesloten op je HDMI-kabel.
  • Sluit de HDMI-kabel aan op een andere HDMI-uitgang op je televisie.
  • Zorg dat je televisie is ingesteld op de juiste HDMI-bron.
  • Als een video zonder geluid afspeelt, moet je mogelijk de audiobron op je televisie of audio-ontvanger wijzigen.
  • Zorg dat je de nieuwste versie van iOS of Android op je telefoon of tablet hebt.

Zie ook: Ik krijg een HDCP-fout.