Løse lydproblemer

Du kan prøve følgende hvis du opplever lydproblemer med HBO Max:

Spill av en annen serie eller film

Prøv å spille av en annen serie eller film for å se om du opplever lydproblemet med en annen serie eller film. Hvis lydproblemet bare oppstår når du spiller av en bestemt serie eller film, kan du ta kontakt med oss via tilbakemeldingsskjemaet vårt.

Dolby Atmos
Noen filmer kan strømmes i 4K med Dolby Atmos på utvalgte enheter. Finn ut mer på Se i 4K HDR.

Lydproblemer med flere serier eller filmer?

Velg enheten du vil bruke og prøv feilsøkingstrinnene:

Hvis du opplever lavt lydnivå eller ingen lyd, kan du prøve følgende:

• Øk lydnivpet med knappen for å øke volumet på telefonen eller nettbrettet ditt.
  • Koble til hodetelefoner for å se om du hører lyd.
  • Prøv å slå av Bluetooth på enheten din for å forsikre deg om at enheten ikke sender lyd til et Bluetooth-tilbehør (i Innstillinger på Android- eller iOS-enheten din).
  • Forsikre deg om at Ikke forstyrr-alternativet ikke er aktivert på enheten din.

Hvis du har lydproblemer når du strømmer på HBOMax.com, kan du prøve følgende trinn:

• Kontroller volumkontrollen på HBO Max og på datamaskinen din for å forsikre deg om at den ikke er dempet eller satt til et lavt nivå.
  • Hvis du bruker eksterne høyttaltere, kan du kontrollere høyttalerkablene og volumkontrollen.
  • Oppdater nettleseren din til den nyeste versjonen. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter "Hvordan oppdatere" og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. "Hvordan oppdatere Chrome").
  • Prøv å bruke en annen støttet nettleser.

HBO Max med Dolby Digital Plus-lyd er tilgjengelig på følgende enheter:

• Android TV
  • Apple TV
  • Google Chromecast Ultra
  • LG smart-TV
  • Samsung TV (modeller som støtter Dolby Digital Plus)
  • Xbox-konsoll

Løsningsforslag

Lydproblemer kan forårsakes av konfigurasjonen, lydinnstillingene eller nettverkstilkoblingen din. Prøv disse løsningsforslagene:

• Oppdater versjonen din av HBO Max-appen. Se Trinn 1 på siden Feilsøke TV for å gjøre dette.
  • Koble fra strømmespilleren din (f.eks. Apple TV), vent i ett minutt, og koble den til igjen.
  • Hvis du bruker en lyd-video-mottaker, må du forsikre deg om at høyttalerne er skikkelig koblet til mottakeren.
  • Forsikre deg om at du ikke har dempet lyden på TV-en din.
  • Prøv å spille av en annen serie eller film for å se om du problemet er begrenset til en bestemt serie eller film. Hvis en serie eller film er tilgjengelig med Dolby Digital, ser du 5.1 i beskrivelsen.
  • Koble fra og koble til igjen endene av HDMI-kabelen din.
  • Prøv å bytte om på endene av HDMI-kabelen eller den optiske kabelen, eller prøv å bruke en annen kabel.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-port på TV-en din.

Her finner du ytterligere enhetsinformasjon:

Apple TV

Apple TV bruker det beste tilgjengelige lydformatet som standard. Hvis surroundlyd ikke fungerer, kan du prøve å endre lydformatet til Dolby Digital 5.1. Hvis du vil gjøre dette, går du til Innstillinger > Video og lyd > Lydformat og slår på Endre format på Apple TV. Her kan du velge Dolby Digital 5.1 (istedet for å bruke den beste tilgjengelige).

Hvis å endre lydformatet til Dolby Digital 5.1 ikke løser problemet, kan du prøve å endre lydformat til Stereo. Gå til Apples artikkel om hvordan du spiller av lyd i Dolby Atmos- eller surroundlyd for mer informasjon om lydinnstillinger.

Xbox-konsoll

Gå til Innstillinger > Skjerm og lyd, og velg HDMI-lyd. Angi 5.1 ukomprimert (5.1 unvompressed) for HDMI-lyd og velg så Bitstream-format og still inn denne på Dolby Digital.

Prøv Stereo-lyd

Hvis du fremdeles har lydproblemer, kan du prøve å endre lydinnstillingen på enheten din til Stereo-lyd. For eksempel, på Apple TV, gå til Innstillinger > Video og lyd > Lydformat, slå på Endre format og velg deretter Stereo-lyd.

HDCP-feil

Hvis du får en HDCP-feil, kan du prøve å omgå mottakeren eller stereoutstyret ditt ved å koble strømmeenheten din direkte til TV-en. Finn ut mer.