Løs problemer med lyden

Hvis du har lydproblemer med HBO Max, kan du prøve følgende:

Afspil en anden serie eller en anden film

Prøv at afspille en anden serie eller en anden film for at se, om du har lydproblemer med en anden serie eller en anden film. Hvis lydproblemet er begrænset til en bestemt serie eller en bestemt film, kan du give os besked ved at bruge vores Feedback-formular.

Dolby Atmos
Nogle film kan streames i 4K med Dolby Atmos på udvalgte enheder. Få mere at vide på Se i 4K HDR.

Lydproblemer med flere serier eller film?

Vælg den enhed, du bruger, og prøv fejlfindingstrinnene:

Hvis du oplever lav lydstyrke eller ingen lyd, kan du prøve følgende:

• Skru op for lyden ved at bruge knappen for højere lydstyrke på din telefon eller tablet.
  • Sæt hovedtelefoner i for at se, om der er lyd.
  • Prøv at slå Bluetooth fra på din enhed for at sikre dig, at din enhed ikke sender lyd til et Bluetooth-tilbehør (i Indstillinger på din Android- eller iOS-enhed).
  • Sørg for, at funktionen "Forstyr ikke" ikke er slået til på din enhed.

Hvis du har problemer med lyden, når du streamer på HBOMax.com, kan du prøve følgende trin:

• Kontroller lydstyrkekontrollen in HBO Max og på din computer for at sikre, at den ikke er slået fra eller indstillet lavt.
  • Hvis du bruger eksterne højttalere, skal du kontrollere højttalerkablerne og lydstyrkekontrollen.
  • Opdater din browser til den nyeste version. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge på internettet efter "Sådan opdaterer man + navnet på din browser" (f.eks. sådan opdaterer man Chrome-browseren).
  • Prøv at bruge en anden understøttet browser.

HBO Max med Dolby Digital Plus-lyd er tilgængelig på følgende enheder:

• Android TV
  • Apple TV
  • Google Chromecast Ultra
  • LG Smart TV
  • Samsung TV (modeller, der understøtter Dolby Digital Plus)
  • Xbox-konsol

Ting du kan prøve

Lydproblemer kan skyldes din opsætning, dine lydindstillinger eller din netværksforbindelse. Her er nogle ting, du kan prøve:

• Opdater din version af HBO Max-appen. For at gøre dette kan du se trin 1 på siden Fejlfinding på tv.
  • Tag stikket ud af din streamingafspiller (f.eks. Apple TV), vent et øjeblik, og sæt det i igen.
  • Hvis du bruger en audio-videomodtager, skal du sørge for, at højttalerne er korrekt tilsluttet til modtageren.
  • Sørg for, at lydstyrken på tv'et ikke er lav eller slået fra.
  • Prøv at afspille en anden serie eller en anden film for at se, om problemet er begrænset til en bestemt serie eller en bestemt film. Hvis en serie eller film er tilgængelig i Dolby Digital, vil du se 5.1 i beskrivelsen.
  • Frakobl og tilslut begge ender af HDMI-kablet igen.
  • Prøv at vende enderne på dit HDMI-/optiske kabel om, eller brug et andet kabel.
  • Prøv at bruge en anden HDMI-port på dit tv.

Her er nogle yderligere oplysninger om enhederne:

Apple TV

Apple TV bruger som standard det bedste tilgængelige lydformat. Hvis surround sound ikke virker, kan du prøve at ændre lydformatet til Dolby Digital 5.1. Det gør du ved at gå til Indstillinger på dit Apple TV > Video og lyd > Lydformat og slå Skift format til. Her kan du vælge Dolby Digital 5.1 (i stedet for at bruge det bedste tilgængelige).

Hvis det ikke hjælper at ændre lydformatet til Dolby Digital 5.1, kan du prøve at ændre lydformatet til Stereo. Hvis du vil vide mere om lydindstillinger, kan du gå til Apples artikel Afspil lyd i Dolby Atmos eller surround sound.

Xbox-konsol

Gå til Indstillinger > Visning og lyd, rul derefter til højre, og vælg HDMI-lyd. Indstil HDMI-lyd til 5.1 ukomprimeret, vælg derefter Bitstream-format, og indstil det til Dolby Digital.

Prøv stereolyd

Hvis du stadig oplever lydproblemer, kan du prøve at ændre lydindstillingen på din enhed til stereolyd. For eksempel på dit Apple TV gå til Indstillinger > Visning og lyds > Lydformat og slå Skift format til, og derefter valgte stereolyd.

HDCP-fejl

Hvis du får en HDCP-fejl, kan du prøve at forbigå din modtager eller dit stereoanlæg ved at tilslutte din streamingenhed direkte til dit tv. Få mere at vide.