Se HBO Max i 4K UHD

Du kan se på disse titlene i 4K Ultra HD, HDR 10 og Dolby Vision på sutvalgte enheter:

4K titles
  • 8-Bit Christmas
  • Cry Macho
  • Dune
  • Elvis
  • The Fallout
  • Fabeldyr: Humlesnurrs Hemmeligheter
  • Father of the Bride (2022)
  • Game of Thrones
  • Godzilla vs Kong
  • House of the Dragon
  • In the Heights
  • Judas and the Black Messiah
  • Kimi
  • King Richard
  • The Little Things
  • The Conjuring: The Devil Made Me Do It
  • Malignant
  • The Many Saints of Newark
  • The Matrix
  • The Matrix Reloaded
  • The Matrix Revolutions
  • The Matrix Resurrections
  • Mortal Kombat
  • No Sudden Move
  • Reminiscence
  • Space Jam: A New Legacy
  • The Suicide Squad
  • Those Who Wish Me Dead
  • Tom and Jerry: The Movie
  • Wonder Woman (2017)
  • Wonder Woman 1984
  • Zack Snyder’s Justice League
  • Zack Snyder's Justice League: Justice is Gray

Titler som er tilgjengelige i 4K UHD er også tilgjengelige i HD på alle støttede enheter.

HBO Max spiller av den høyeste tilgjengelige lyd- og bildekvaliteten for enheten din.

Dette trenger du

Dette trenger du for å strømme i 4K UHD med Dolby Atmos-lyd:

• 4K HDR TV som viser Dolby Vision eller HDR10
  • 4K HDR-strømmeenhet som støttes
  • En høyhastighets Internett-tilkobling (25 Mbps eller raskere, 50+ Mbps anbefales)
  • Et lydsystem som støtter Dolby Atmos

Dolby Atmos er bare tilgjengelig med engelsk lydspor. Alle enheter må støtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (TV, mediespiller, lyd-/videomottaker, kabler, adaptere og annet tilkoblet utstyr).

Hvis du oppfyller kravene over og tittelen er tilgjengelig i 4K UHD, skal HBO Max spille den av i 4K UHD automatisk. HBO Max justerer videokvaliteten automatisk basert på nettverksbåndbredden og tilkoblingshastigheten din (du kan ikke justere oppløsningen manuelt i HBO Max).

Feilsøking

Hvis det ikke ser ut til at tittelen spilles av i 4K HDR, kan du prøve dette:

Kontroller enhetene dine

Forsikre deg om at TV-en din støtter 4K-oppløsning og HDR 10. Finn TV-ens modellnummer og søk etter informasjon om TV-ens oppløsning på Internett for å gjøre dette.

Enheter som støtter avspilling i 4K

Du kan se i 4K på følgende enheter:

Vi jobber med å legge til flere enheter og 4K-filmer i fremtiden.

Merk  Dolby Atmos er ikke tilgjengelig på Chromecast.

Kontroller skjerminnstillingene dine

Når det gjelder TV-innstillinger, anbefaler vi deg å slå av bevegelsesutjevning. Trinnene for dette varierer avhengig av hvilken TV-modell du har. Du bør også vurdere å angi Kino- eller Film-modus som bildemodus.

Finn strømmeenheten din nedenfor for flere skjermforslag

Apple TV 4K

Kontroller videoinnstillingene på Apple TV. Slik går du frem:

1. Gå til Innstillinger > Video og lyd > Format på Apple TV.
  2. Velg 4K HDR (hvis tilgjengelig).
  3. Gå så til Match innhold. Slå så på Match dynamisk rekkevidde og Match bildefrekvens.
  4. Velg Kontroller HDMI-forbindelsen for å bekrefte støtte for det valgte formatet.

Hvis Apple TV ikke oppdager støtte for 4K HDR, kan du se Apples artikkel Om 4K, HDR og Dolby Vision på Apple TV 4K.

Chromecast med Google TV og Android TV 4K

Kontroller skjerminnstillingene for Chromecast med Google TV eller Android TV. Slik går du frem:

1. Gå til Profil > Innstillinger øverst til høyre på TV-en din.
  2. Velg Skjerm og lyd.
  3. Velg Match innhold. Nå bør enheten din automatisk stilles inn for å vise innhold i sitt opprinnelige format. Du kan også angi oppløsningen manuelt ved å gå til Avanserte skjerminnstillinger.

Hvis du ikke ser alternativet for å vise i 4K HDR kan du se Strøm innhold i 4K Ultra HD med Chromecast Ultra for å få mer informasjon.

PlayStation 5

Se PlayStation-artikkelen Slik aktiverer og justerer du 4K-oppløsning på PS5-konsoller for å få hjelp med din PlayStation 5.

Test tilkoblingshastigheten din

Kontroller at du har en nedlastingshastighet på minst 25 Mbps. HBO Max justerer videokvaliteten automatisk basert på nedlastingshastigheten din. Serien eller filmen vil ikke spilles av i 4K HDR hvis nedlastingshastigheten din er lavere enn 25 Mbps.

Høyere hastigheter gir en mer konsekvent avspilling i 4K HDR. Vi anbefaler at strømmeenheten din har en nedlastinghastighet på 50+ Mbps for en best mulig strømmeopplevelse.

Test tilkoblingshastigheten

Hvis du vil vite hvordan du tester tilkoblingshastigheten, kan du gå til Feilsøke TV-siden og velge TV-en din.

Prøv en nettverkskabel: Hvis hastigheten er lav eller brytes regelmessig via Wi-Fi, kan du prøve å koble til strømmeenheten din til ruteren med en Ethernet-kabel.

Reduser aktiviteten på nettverket ditt: Hvis andre personer bruker samme nettverk, spør dem om å ta en pause i aktiviteten. Slik får du så mye båndbredde som mulig som kan brukes til strømming.

Prøv en annen kabel eller HDMI-port

Hvis du bruker en strømmespiller (f.eks. Apple TV):

• Kontroller at du bruker en høyhastighets 4K HDMI-kabel.
  • Kontroller at HDMI-kabelen er koblet til en HDCP 2.2-kompatibel HDMI-port på TV-en eller lyd-/videomottakeren din. Det kan hende at HDCP 2.2 ikke støttes av alle HDMI-portene på TV-en din (se bruksanvisningen for å finne ut hvilken HDMI-port som er kompatibel med HDCP 2.2).
  • Omgå lyd-/videomottakeren, HDMI-bryteren eller lydplanken ved å koble strømmeenheten din direkte til TV-en.

Prøv TV-trinnene i denne artikkelen hvis du får en HDCP-feil: Jeg får en HDCP-feil.