Se HBO Max i 4K HDR

Du kan se på disse filmene i 4K Ultra HD, HDR 10 og Dolby Vision på sutvalgte enheter.

• 8-Bit Christmas
  • The Conjuring: The Devil Made Me Do It
  • Dune
  • Godzilla vs Kong
  • In the Heights
  • The Matrix
  • The Matrix Reloaded
  • The Matrix Revolutions
  • Malignant
  • Mortal Kombat
  • No Sudden Move
  • Reminiscence
  • Space Jam: A New Legacy
  • The Suicide Squad
  • Those Who Wish Me Dead
  • Tom & Jerry
  • Wonder Woman 1984
  • Zack Snyder’s Justice League
  • Zack Snyder's Justice League: Justice is Gray

Filmer som er tilgjengelige i 4K HDR er også tilgjengelige i HD på alle støttede enheter.

HBO Max spiller av den høyeste tilgjengelige lyd- og bildekvaliteten for enheten din.

Dette trenger du

Dette trenger du for å strømme i 4K HDR med Dolby Atmos-lyd:

• 4K HDR TV som viser Dolby Vision eller HDR10
  • 4K HDR-strømmeenhet som støttes
  • En høyhastighets Internett-tilkobling (25 Mbps eller raskere, 50+ Mbps anbefales)
  • Et lydsystem som støtter Dolby Atmos

Dolby Atmos er bare tilgjengelig med engelsk lydspor. Alle enheter må støtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (TV, mediespiller, lyd-/videomottaker, kabler, adaptere og annet tilkoblet utstyr).

Hvis du oppfyller kravene over og tittelen er tilgjengelig i 4K, skal HBO Max spille den av i 4K HDR automatisk. HBO Max justerer videokvaliteten automatisk basert på nettverksbåndbredden og tilkoblingshastigheten din (du kan ikke justere oppløsningen manuelt i HBO Max).

Hvis det ikke ser ut til at tittelen spilles av i 4K HDR, kan du prøve dette:

Trinn 1: Kontroller enhetene dine

Forsikre deg om at TV-en din støtter 4K-oppløsning og HDR 10. Finn TV-ens modellnummer og søk etter informasjon om TV-ens oppløsning på Internett for å gjøre dette.

Enheter som støtter avspilling i 4K

Du kan se i 4K på følgende enheter:

Vi jobber med å legge til flere enheter og 4K-filmer i fremtiden.

Merk  Dolby Atmos er bare tilgjengelig på Apple TV 4K og med engelsk lydspor.

Trinn 2: Oppdater HBO Max

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Åpne appbutikken på enheten din og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Hvis en appoppdatering er tilgjengelig, velger du å oppdatere eller laste ned oppdateringen. Se Trinn 1 opå siden Feilsøke TV for å få mer hjelp.

Trinn 3: Test tilkoblingshastigheten din

Kontroller at du har en nedlastingshastighet på minst 25 Mbps. HBO Max justerer videokvaliteten automatisk basert på nedlastingshastigheten din. Serien eller filmen vil ikke spilles av i 4K HDR hvis nedlastingshastigheten din er lavere enn 25 Mbps.

Høyere hastigheter gir en mer konsekvent avspilling i 4K HDR. Vi anbefaler at strømmeenheten din har en nedlastinghastighet på 50+ Mbps for en best mulig strømmeopplevelse.

Test tilkoblingshastigheten

Hvis du vil vite hvordan du tester tilkoblingshastigheten, kan du gå til Feilsøke TV-siden og velge TV-en din.

Prøv en nettverkskabel

Hvis hastigheten er lav eller brytes regelmessig via Wi-Fi, kan du prøve å koble til strømmeenheten din til ruteren med en Ethernet-kabel.

Reduser aktiviteten på nettverket ditt

Hvis andre personer bruker samme nettverk, spør dem om å ta en pause i aktiviteten. Slik får du så mye båndbredde som mulig som kan brukes til strømming.

Trinn 4: Prøv en annen kabel eller HDMI-port

Hvis du bruker en strømmespiller (f.eks. Apple TV):

• Kontroller at du bruker en høyhastighets 4K HDMI-kabel.
  • Kontroller at HDMI-kabelen er koblet til en HDCP 2.2-kompatibel HDMI-port på TV-en eller lyd-/videomottakeren din. Det kan hende at HDCP 2.2 ikke støttes av alle HDMI-portene på TV-en din (se bruksanvisningen for å finne ut hvilken HDMI-port som er kompatibel med HDCP 2.2).
  • Omgå lyd-/videomottakeren, HDMI-bryteren eller lydplanken ved å koble strømmeenheten din direkte til TV-en.

Prøv TV-trinnene i denne artikkelen hvis du får en HDCP-feil: Jeg får en HDCP-feil.

Trinn 5: Kontroller skjerminnstillingene dine

Når det gjelder TV-innstillinger, anbefaler vi deg å slå av bevegelsesutjevning. Trinnene for dette varierer avhengig av hvilken TV-modell du har. Du bør også vurdere å angi Kino- eller Film-modus som bildemodus.

Finn strømmeenheten din nedenfor for flere skjermforslag

Apple TV 4K

Kontroller videoinnstillingene på Apple TV. Slik går du frem:

1. Gå til Innstillinger > Video og lyd > Format på Apple TV.
  2. Velg 4K HDR (hvis tilgjengelig).
  3. Gå så til Match innhold. Slå så på Match dynamisk rekkevidde og Match bildefrekvens.
  4. Velg Kontroller HDMI-forbindelsen for å bekrefte støtte for det valgte formatet.

Hvis Apple TV ikke oppdager støtte for 4K HDR, kan du se Apples artikkel Om 4K, HDR og Dolby Vision på Apple TV 4K.

Chromecast med Google TV og Android TV 4K

Kontroller skjerminnstillingene for Chromecast med Google TV eller Android TV. Slik går du frem:

1. Gå til Profil > Innstillinger øverst til høyre på TV-en din.
  2. Velg Skjerm og lyd.
  3. Velg Match innhold. Nå bør enheten din automatisk stilles inn for å vise innhold i sitt opprinnelige format. Du kan også angi oppløsningen manuelt ved å gå til Avanserte skjerminnstillinger.

Hvis du ikke ser alternativet for å vise i 4K HDR kan du se Strøm innhold i 4K Ultra HD med Chromecast Ultra for å få mer informasjon.

Xbox One S, Xbox One X, og Xbox Series X|S

Kontroller skjerminnstillingene på Xbox. Først må du kontrollere at Xbox-konsollen automatisk oppdager TV-en din:

1. Gå til Profil og system > Innstillinger > Generelt > Alternativer for TV og skjerm på Xbox.
  2. Under Avansert velger du Videogjengivelse og overskanning.
  3. Under Skjerm velger du Automatisk gjenkjenning (anbefales).

Kontroller så at video i 4K er aktivert på Xbox-konsollen din:

1. Gå til Profil og system > Innstillinger > Generelt > Alternativer for TV og skjerm på Xbox.
  2. Under Avansert velger du Videomoduser.
  3. Velg Tillat 4K, Tillat HDR10, og Tillat Dolby Vision.

Du kan også bruke Xbox til å bekrefte at TV-en din støtter avspilling av video i 4K:

1. Gå til Profil og system > Innstillinger > Generelt > Alternativer for TV og skjerm på Xbox.
  2. Under Oppsett velger du 4K TV-detaljer. Denne skjermen viser om TV-en din kan spille av video i 4K, HDR og/eller Dolby Vision.

Se Xbox' artikkel Feilsøking av 4K og HDR for mer informasjon.