Caste på TV-en din med Chromecast

Du kan bruke Chromecast til å caste HBO Max fra en datamaskin, telefon eller nettbrett til TV-en din.

Obs!  Hvis du har en enhet med Chromecast med Google TV, kan du strømme med HBO Max-appen.

Hvilken enhet caster du fra?

Du kan caste fra en telefon eller et nettbrett (iOS eller Android) til TV-en din. Slik går du frem:

1. Konfigurer Chromecast på Android- eller iOS-enheten din (gå til Googles artikkel Konfigurer Chromecast-enheten og velg Android eller iPhone og iPad).
  2. Kontroller at Chromecast og telefonen eller nettbrettet ditt er koblet til samme Wi-Fi-nettverk.
  3. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet ditt og start å se på en tittel.
  4. Trykk på Google Cast-knappen (rektangel med wifi-symbol) øverst til høyre.
    Ingen Cast-knapp? Se iOS: Ingen Cast-knapp eller Android: Cast fra Google Home.
  5. Trykk på enheten du vil caste til.

HBO Max skal spilles av på TV-en din når den er koblet til. Trykk på Cast-knappen på nytt og så på Koble fra for å avslutte castingen.

Hvis du trenger hjelp, kan du gå til Googles hjelpeartikkel Feilsøk et problem for Chromecast.

Slik kan du caste HBOMax.com fra en datamaskin til TV-en din:

1. Konfigurer Chromecast med Android- eller iOS-enheten din.
  2. Kontroller at Chromecast og datamaskinen din er koblet til samme Wi-Fi-nettverk.
  3. Åpne Chrome-nettleseren på datamaskinen din og gå til HBOMax.com.
  4. Start å se på en tittel og klikk på Google Cast-knappen (rektangel med wifi-symbol) nederst til høyre på skjermen.
  5. Velg enheten du vil caste til.

HBO Max skal spilles av på TV-en din når den er koblet til. Hvis du vil slutte castingen, trykker du på Cast-knappen igjen og velger enheten du caster til.

Gå til Googles hjelpeartikkel Cast fra Chrome til TV-en din for å få mer hjelp.

iOS: Ingen Cast-knapp

Hvis Google Cast-knappen (rektangel med wifi-symbol) mangler, kan det hende at du må justere iOS-innstillingene dine. Slik går du frem:

1. Gå til Innstillinger og rull ned og velg HBO Max på iPhone eller iPad.
  2. Kontroller at Bluetooth og Lokalt nettverk er slått på.
  3. Lukk HBO Max og åpne appen på nytt.

Det kan ta et minutt før Cast-knappen vises.

Caste fra Google Home-appen (Android)

Prøv å caste med Google Home-appen på Android-enheten din. Slik går du frem:

1. Kontroller at Chromecast og Android-enheten din er koblet til samme Wi-Fi-nettverk.
  2. Åpne Google Home-appen på telefonen eller nettbrettet ditt.
  3. Trykk på enheten du vil caste til.
  4. Trykk på Cast skjermen > Cast skjermen.
  5. Når skjermen din vises på TV-en, åpner du HBO Max og starter strømmingen.

Gå til Chromecast Hjelp for å få vite mer eller få hjelp: