Suoratoisto televisiosta HDMI-kaapelin avulla

Voit liittää tuetun laitteen (tietokoneen, puhelimen tai tabletin) televisioon HDMI-kaapelilla ja katsoa HBO Maxia suuresta näytöstä.

Mitä tarvitset?

Jotta voit suoratoistaa televisiosta HDMI-kaapelin avulla, tarvitset seuraavat:

• HDMI 2.0+ -kaapeli ja mahdollisesti sovitin, jos liität puhelimen tai tabletin.
  • HDCP 2.1+ -standardia tukeva HDTV.
  • Puhelin, tabletti tai tietokone, jossa on HDMI 2.0+ -ulostulovalmius.

Jotta voit nauttia HD-laatuisesta videosta, HDMI-kaapelin ja television on oltava HDCP 2.1+ -yhteensopivia.

Liitä iPhone, iPad tai Mac
Liitä iPhone tai iPad televisioon käyttämällä Applen Lightning–digitaali-AV-sovitinta tai liitä USB-C-liitännällä varustettu Mac tai iPad Pro televisioon käyttämällä Applen USB-C–digitaali-AV-sovitinta. Jos haluat muodostaa yhteyden langattomasti, käytä AirPlayta.

Suoratoisto televisiosta

1. Liitä puhelin, tabletti tai tietokone televisioon HDMI-kaapelilla.
  2. Avaa HBO Max puhelimella, tabletilla tai tietokoneella ja ala katsoa jotakin. Äänen ja videon pitäisi toistua televisiosta.

Jos laitteesta tuleva ääni ja video eivät toistu televisiosta, kokeile seuraavaa:

• Irrota kaapelin molemmat päät ja kytke kaapeli uudelleen laitteeseen ja televisioon.
  • Jos käytät sovitinta, varmista, että se on liitetty HDMI-kaapeliin kunnolla.
  • Yritä liittää HDMI-kaapeli television toiseen HDMI-liitäntään.
  • Varmista, että televisio on määritetty oikeaan HDMI-lähteeseen.
  • Jos video toistuu ilman ääntä, sinun on ehkä vaihdettava äänilähdettä televisiosta tai audiovastaanottimesta.
  • Varmista, että puhelimessasi tai tabletissasi on uusin iOS- tai Android-versio.

Katso myös: Saan HDCP-virheilmoituksen