Streama på din TV med en HDMI-kabel

Du kan ansluta en enhet som stöds (dator, telefon eller surfplatta) till din TV med en HDMI-kabel och titta på HBO Max på en stor skärm.

Vad du behöver

Här är vad du behöver för att streama på din TV med en HDMI-kabel:

• En HDMI 2.0+-kabel och eventuellt en adapter om du ansluter en telefon eller surfplatta.
  • En HDTV med stöd för HDCP 2.1+.
  • En telefon, surfplatta eller dator med HDMI 2.0+-utgång.

För att kunna njuta av video i HD-kvalitet måste HDMI-kabeln och TV:n vara HDCP 2.1+-kompatibla.

Anslut en iPhone, iPad eller Mac
Använd en Apple Lightning Digital AV-adapter för att ansluta din iPhone eller iPad till din TV eller en Apple USB-C digital AV-adapter för att ansluta din Mac eller iPad Pro med en USB-C-port till din TV. För att ansluta trådlöst, använd AirPlay.

För att streama på en TV

1. Anslut din telefon, surfplatta eller dator till din TV med en HDMI-kabel.
  2. Öppna HBO Max på din telefon, surfplatta eller dator och börja titta på något. Ljud och video borde spelas upp på din TV.

Om ljud och video från din enhet inte spelas upp på din TV så provar du följande:

• Koppla bort båda ändarna av kabeln och anslut kabeln till enheten och TV:n igen.
  • Om du använder en adapter så ska du se till att den är ordentligt ansluten till din HDMI-kabel.
  • Prova att ansluta HDMI-kabeln till en annan HDMI-port på din TV.
  • Säkerställ att din TV är inställd på rätt HDMI-källa.
  • Om video spelas upp utan ljud så kan du behöva byta ljudkälla på din TV eller ljudmottagare.
  • Se till att du har den senaste versionen av iOS eller Android på din telefon eller surfplatta.

Se även: Jag får ett HDCP-fel