HBO Max -tilin UKK

Yleisiä tiliä koskevia kysymyksiä vastauksineen:

Kuinka monta profiilia tililläni voi olla?

Tililläsi voi olla yhteensä 5 profiilia. Katso kohtaa Profiilien hallinta.

Kuinka monta latausta tililläni voi olla?

Tililläsi voi olla yhteensä 30 latausta (kaikilla profiileilla ja laitteilla). Katso kohtaa Ohjelmien ja elokuvien lataaminen.

Kuinka vaihdan sähköpostiosoitteeni tai salasanani?

YSähköpostiosoitteesi ja salasanasi kuuluvat tilisi asetuksiin. Jos haluat muokata näitä tietoja, katso kohtaa Sähköpostiosoitteesi ja salasanasi vaihtaminen.

Kuinka voin katsoa tai muuttaa tilaustietojani?

Katso ohjeet tilauksesi katsomiseen tai muuttamiseen kohdasta Tilaustietojen näyttäminen.

Kuinka monilla laitteilla voin käyttää tiliäni?

Voit käyttää tiliäsi rajoittamattomalla määrällä laitteita, mutta ssamanaikaisten suoratoistojen määrää on rajoitettu. Katso lisätietoja kohdasta Laitteiden hallinta.

Kuinka vaihdan PIN-koodini?

Katso ohjeet PIN-koodisi vaihtamiseen kohdasta PIN-koodisi vaihtaminen tai nollaaminen.

Kuinka voin estää toista käyttämästä tiliäni?

Jos epäilet, että joku saattaa päästä käyttämään tiliäsi ilman lupaasi, katso kohtaa Pysäytä tilisi luvaton käyttö.