Spørsmål og svar om HBO Max-kontoer

Vanlige spørsmål og svar om kontoer:

Hvor mange profiler kan jeg ha på kontoen min?

Kontoen din kan ha opptil fem profiler. Se Administrere profiler.

Hvor mange nedlastinger kan jeg ha på kontoen min?

Du kan ha totalt 30 nedlastinger på kontoen din (på tvers av alle profiler og enheter). Se Laste ned serier og filmer.

Hvordan endrer jeg e-postadressen eller passordet mitt?

E-postadressen og passordet er en del av kontoinnstillingene dine. Hvis du vil redigere denne informasjonen, kan du se Endre e-postadresse og passord.

Hvordan viser eller endrer jeg abonnementsinformasjonen min?

Se Vis abonnementsinformasjon for å finne ut hvordan du viser eller endrer abonnementet ditt.

Hvor mange enheter kan jeg bruke med kontoen min?

Du kan bruke et ubegrenset antall enheter med kontoen din, men du kan bare strømme på et begrenset antall enheter samtidig. Se Administrere enheter for å finne ut mer.

Hvordan endrer jeg PIN-koden min?

Se Endre eller tilbakestille PIN-kode for å finne ut hvordan du endrer PIN-kode.

Hvordan forhindrer jeg at noen bruker kontoen min?

Hvis du mistenker at noen har tilgang til kontoen din uten din tillatelse, kan du se Stans uønsket bruk av kontoen din.