Spørgsmål og svar om HBO Max-konto

Almindelige spørgsmål og svar om konti:

Hvor mange profiler kan min konto have?

Din konto kan have i alt 5 profiler. Se Administrer profiler.

Hvor mange downloads kan min konto have?

Din konto kan have i alt 30 downloads (på tværs af alle profiler og enheder). Se Download serier og film.

Hvordan ændrer jeg min e-mail eller adgangskode?

Din e-mail og adgangskode er en del af dine kontoindstillinger. For at redigere disse oplysninger kan du se Skift din e-mail og adgangskode.

Hvordan kan jeg se eller ændre mine abonnementsoplysninger?

Du kan finde ud af, hvordan du kan se eller ændre dit abonnement, ved at gå til Se abonnementsoplysninger.

HHvor mange enheder kan jeg bruge med min konto?

Der er ingen begrænsning på antallet af enheder, du kan bruge med din konto, men antallet af samtidige streaminger er begrænset. Du kan få mere at vide under Administrer enheder.

Hvordan ændrer jeg min pinkode?

Du kan finde ud af, hvordan du ændrer din pinkode, under Skift eller nulstil din pinkode.

HHvordan forhindrer jeg nogen i at bruge min konto?

Hvis du tror, at nogen måske har adgang til din konto uden din tilladelse, kan du se Stop uønsket brug af din konto.