”Sähköposti jo käytössä” -viesti

Tämä viesti tarkoittaa, että antamallasi sähköpostiosoitteella on jo HBO Max -tili (tai HBO Nordic- tai HBO España -tili). Jokaisella tilillä on oltava yksilöllinen sähköpostiosoite.

Etukoodi
Jos yrität lunastaa etukoodin, katso kohtaa Etukoodin lunastaminen.

Mitä voin tehdä?

Jos saat tämän viestin tiliä luodessasi, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Kirjaudu sen sijaan sisään. Kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiosoitetta, jonka annoit ”Luo tilisi” -näytössä. Voit tehdä tämän valitsemalla kirjaudu sisään -linkin virheviestistä tai palaamalla takaisin ja valitsemalla Kirjaudu sisään. Jos et pääse kirjautumaan sisään, yritä nollata salasanasi. Huomaa, että HBO Nordicin tai HBO Españan asetukset eivät ole käytettävissä HBO Maxissa.
  • Anna toinen sähköpostiosoite. Jos annat eri sähköpostiosoitteen ”Luo tilisi” -näyttöön, luomme sinulle uuden tilin (jossa ei ole aiempia asetuksiasi, kuten Omaa listaa ja Jatka katselua -listaa)

Jos saat tämän viestin, kun yrität muuttaa sähköpostiosoitettasi, sinun on annettava toinen sähköpostiosoite (kirjoittamasi sähköpostiosoite on jo olemassa).