Frågor och svar om HBO Max-konton

Vanliga frågor och svar om konton

Hur många profiler kan mitt konto ha?

Ditt konto kan ha totalt 5 profiler. Se Hantera profiler.

Hur många nedladdningar kan mitt konto ha?

Ditt konto kan ha totalt 30 nedladdningar (på alla profiler och enheter). Se Ladda ner program och filmer.

Hur ändrar jag min e-postadress eller mitt lösenord?

Din e-postadress och ditt lösenord är en del av dina kontoinställningar. För att redigera den här informationen, se Ändra din e-postadress och ditt lösenord.

Hur visar eller ändrar jag min abonnemangsinformation?

För att ta reda på hur du visar eller ändrar ditt abonnemang, se Visa abonnemangsinformation.

Hur många enheter kan jag använda med mitt konto?

Det finns ingen gräns för antalet enheter du kan använda med ditt konto, antalet enheter som streamar samtidigt är dock begränsat. För mer information, se Hantera enheter.

Hur ändrar jag min PIN-kod?

För information om hur du ändrar din PIN-kod, se Ändra eller återställ din PIN-kod.

Hur hindrar jag någon från att använda mitt konto?

Om du misstänker att någon har åtkomst till ditt konto utan din tillåtelse, se Stoppa oönskad användning av ditt konto.