Beskeden HBO Max er ikke tilgængelig

HBO Max er tilgængelig i udvalgte lande i Europa. Du kan se en liste over lande under Hvor er HBO Max tilgængelig?

Hvis du befinder dig i et af disse områder, og du får beskeden "HBO Max er ikke tilgængelig i dit land endnu", er din IP-adresse muligvis blokeret eller forkert identificeret som værende uden for et HBO Max-serviceområde. Du kan løse dette ved at prøve disse trin:

Trin 1: Fjern blokeringen af din IP-adresse

• Deaktiver din VPN, proxy eller anonymiseringstjeneste, så din IP-adresse ikke blokeres.

Trin 2: Genstart dine netværksenheder

Prøv at genstarte dit modem og din router. Sådan gør du:

1. Sluk eller tag stikket ud af enheden med HBO Max.
  2. Afbryd strømmen til dine netværksenheder (modem, router osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Tilslut strømmen til modemmet, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. et minut).
  5. Tilslut strømmen til routeren, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  6. Tænd din enhed med HBO Max igen.
  7. Åbn HBO Max og prøv at se noget.

Trin 3: Kontakt din internetudbyder

Hvis du har deaktiveret VPN-tjenester, proxyer og anonymiseringstjenester, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.

Trin 4: Kontakt os

Hvis du befinder dig i et/en -understøttet land eller region, og du fortsat får meddelelsen 'HBO Max er ikke tilgængelig i din region endnu', bedes du indsamle følgende oplysninger og kontakte os:

• Din internetudbyder (ISP)
  • Din IP-adresse (åbn en browser, og skriv "hvad er min IP-adresse" for at få den)