HBO Max er ikke tilgjengelig-melding

HBO Max er tilgjengelig i utvalgte land i Europa, Latin-Amerika og Karibia, samt USA. Se Hvor er HBO Max tilgjengelig? for en liste over land.

Hvis du befinner deg i ett av disse områdene og får meldingen "HBO Max er ikke tilgjengelig i regionen din enda", kan det hende at IP-adressen din er blokkert eller identifiseres som utenfor et HBO Max' tjenesteområde. Prøv disse trinnene for å løse problemet:

Trinn 1: Fjern blokkeringen av IP-adressen din

• Deaktiver VPN-, proxy- eller anonymiseringstjenesten din slik at IP-adressen ikke er blokkert.

Trinn 2: Start nettverksenhetene dine på nytt

Prøv å starte modemet og ruteren din på nytt. Slik går du frem:

1. Slå av eller koble fra enheten med HBO Max.
  2. Trekk ut stikkontakten fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobler til Internett (omtrent ett minutt).
  5. Koble til strømmen til ruteren igjen, og vent til den kobler til Internett.
  6. Slå på enheten med HBO Max igjen.
  7. Åpne HBO Max og prøv å se på en tittel.

Trinn 3: Ta kontakt med Internett-leverandøren din

Hvis du har deaktivert VPN-, proxy- og anonymiseringstjenester, kan du ta kontakt med Internett-leverandøren din for å få hjelp.

Trinn 4: Kontakt oss

Hvis du fremdeles får en melding om tjenesteområde, kan du samle følgende informasjon og ta kontakt med oss:

• Internett-leverandøren din
  • IP-adressen din (åpne en nettleser og skriv inn "hva er IP-adressen min" for å vise denne)