Враќање претплата преку продавница за апликации

Ако ви биде побарано да се претплатите или обновите кога имате активна претплата на HBO Max преку продавница за апликации (нпр. Google Play или Apple App Store), обидете се со чекорите за враќање на купеното подолу.

Кој уред го користиш?

Android телефон или таблет
 1. Отворете ја апликацијата HBO Max на вашиот уред со Android каде што сте ја започнале претплатата.
 2. Изберете серија или филм, а потоа изберете Најава.
  Ако веќе сте најавени, одјавете се од HBO Max. Откако ќе се одјавите, изберете серија или филм, а потоа изберете Најава.
 3. Изберете Врати го купеното.
 4. Ако најдеме активна претплата на HBO Max во продавницата Google Play, ќе ја вратиме. Ако не ја пронајдеме претплатата, видете Не може да се потврди вашата претплата.

Откако вашата претплата ќе се врати и ќе се поврзе со вашата сметка, можете да се најавите и да стримувате на кој било поддржан уред.

Android TV или Samsung TV
 1. Отворете ја апликацијата HBO Max на уредот каде што сте ја започнале претплатата.
 2. Изберете серија или филм, а потоа изберете Најава.
  Ако веќе сте најавени, одјавете се од HBO Max. Откако ќе се одјавите, изберете серија или филм, а потоа изберете Најава.
 3. Изберете Врати го купеното.
 4. Ние ќе побараме претплата за HBO Max во продавницата за апликации. Ако најдеме активна претплата на HBO Max, ќе ја вратиме претплатата. Ако не ја пронајдеме претплатата, видете Не може да се потврди вашата претплата.

Откако вашата претплата ќе се врати и ќе се поврзе со вашата сметка, можете да се најавите и да стримувате на кој било поддржан уред.

iPhone, iPad или Apple TV
 1. Отворете ја апликацијата HBO Max на вашиот уред Apple каде што сте ја започнале претплатата.
 2. Изберете серија или филм, а потоа изберете Најава.
  Ако веќе сте најавени, одјавете се од HBO Max. Откако ќе се одјавите, изберете серија или филм, а потоа изберете Најава.
 3. Изберете Врати го купеното.
 4. Ние ќе побараме претплата за HBO Max во Apple App Store. Ако најдеме активна претплата на HBO Max, ќе ја вратиме претплатата. Ако не ја пронајдеме претплатата, видете Не може да се потврди вашата претплата.

Откако вашата претплата ќе се врати и ќе се поврзе со вашата сметка, можете да се најавите и да стримувате на кој било поддржан уред.

Не може да се потврди вашата претплата

Ако ја добиете оваа порака, пронајдете ја вашата продавница за апликации подолу:

Apple App Store

 1. Осигурите се дека имате претплата за HBO Max во Apple App Store. За да откриете како да го направите ова, одете на написот Видете ги вашите претплати на Apple.
 2. Осигурите се дека сте најавени на вашиот уред Apple со истата идентификација на Apple што ја користевте за купување на претплатата. За повеќе информации, видете го написот Најдете ја вашата идентификација на Apple на Apple.
 3. Проверете ја вашата историја на купување на Apple. За да дознаете повеќе, видете го написот Историја на купување на Apple.

Google Play

 1. Осигурите се дека имате претплата за HBO Max во Google Play. За да го направите ова, одете на страницата Претплати на Google Play и пронајдете го HBO Max во вашата листа на претплати. Можеби ќе треба да ги промените сметките на Google - тоа може да го направите во горниот десен агол на компјутерот или користејќи го копчето Мени на телефонот.
 2. Осигурите се дека сте најавени на вашиот уред Android со истата сметка на Google што ја користевте за купување на претплатата.

Samsung Checkout

 1. Осигурите се дека имате претплата за HBO Max во Samsung Checkout. За да го направите ова, одете на samsungcheckout.com и најавете се на вашата сметка на Samsung. Потоа, од менито „Историја на купување“ изберете Претплати и најдете го HBO Max во листата со претплати.
 2. Осигурите се дека сте најавени на Samsung TV со истата сметка на Samsung што ја користевте за купување на претплатата.

Откако вашата претплата ќе се врати и ќе се поврзе со вашата сметка, можете да се најавите и да стримувате на кој било поддржан уред.