Een App Store-abonnement terugzetten

Volg de stappen hieronder om je aankopen terug te zetten als je een lopend HBO Max-abonnement hebt via een App Store (bijvoorbeeld Google Play of de Apple App Store) en je gevraagd wordt om een abonnement af te sluiten of te verlengen.

Welk apparaat gebruik je?

Android-telefoon of -tablet
  1. Open de HBO Max-app op je Android-apparaat waarop je je abonnement hebt afgesloten.
  2. Kies een programma of film en kies dan Inloggen.
    Log uit als je al bent ingelogd op HBO Max. Kies een programma of film nadat je bent uitgelogd en kies dan Inloggen.
  3. Kies Aankoop terugzetten.
  4. Als we een lopend HBO Max-abonnement in de Google Play Store vinden, zetten we het terug. Zie Kan abonnement niet verifiëren als we geen abonnement kunnen vinden.

Zodra je abonnement is teruggezet en aan je account is gekoppeld, kun je inloggen en streamen op elk ondersteund apparaat.

Android TV of Samsung TV
  1. Open de HBO Max-app op het apparaat waarop je je abonnement hebt afgesloten.
  2. Kies een programma of film en kies dan Inloggen.
    Log uit als je al bent ingelogd op HBO Max. Kies een programma of film nadat je bent uitgelogd en kies dan Inloggen.
  3. Kies Aankoop terugzetten.
  4. Wij zoeken naar een HBO Max-abonnement in de App Store. Als we een lopend HBO Max-abonnement vinden, zetten we het terug. Zie Kan abonnement niet verifiëren als we geen abonnement kunnen vinden.

Zodra je abonnement is teruggezet en aan je account is gekoppeld, kun je inloggen en streamen op elk ondersteund apparaat.

iPhone, iPad of Apple TV
  1. Open de HBO Max-app op je Apple-apparaat waarop je je abonnement hebt afgesloten.
  2. Kies een programma of film en kies dan Inloggen.
    Log uit als je al bent ingelogd op HBO Max. Kies een programma of film nadat je bent uitgelogd en kies dan Inloggen.
  3. Kies Aankoop terugzetten.
  4. Wij zoeken naar een HBO Max-abonnement in de Apple App Store. Als we een lopend HBO Max-abonnement vinden, zetten we het terug. Zie Kan abonnement niet verifiëren als we geen abonnement kunnen vinden.

Zodra je abonnement is teruggezet en aan je account is gekoppeld, kun je inloggen en streamen op elk ondersteund apparaat.

Kan abonnement niet verifiëren

Zoek hieronder je App Store als je deze melding krijgt:

Apple App Store

1. Zorg ervoor dat je een HBO Max-abonnement hebt in de Apple App Store. Ga naar het artikel Je abonnementen bekijken van Apple om te zien hoe je dit kunt doen.
  2. Zorg dat je bent ingelogd op je Apple-apparaat met dezelfde Apple ID die je hebt gebruikt om je abonnement af te sluiten. Zie het artikel Je Apple ID zoeken van Apple voor meer informatie.
  3. Controleer je aankoopgeschiedenis bij Apple. Zie het artikel Aankoopgeschiedenis van Apple voor meer informatie.

Google Play

1. Zorg dat je een HBO Max-abonnement hebt in Google Play. Ga naar de pagina Google Play-abonnementen en zoek HBO Max in je lijst met abonnementen. Het kan zijn dat je van Google-account moet wisselen. Klik dan rechtsboven in de hoek op je computer of gebruik de Menu-knop op je telefoon.
  2. Zorg dat je bent ingelogd op je Android-apparaat met hetzelfde Google-account dat je hebt gebruikt om je abonnement af te sluiten.

Samsung Checkout

1. Zorg dat je een HBO Max-abonnement hebt in Samsung Checkout. Ga hiervoor naar samsungcheckout.com en log in op je Samsung-account. Kies dan Abonnementen in het menu Aankoopgeschiedenis en zoek HBO Max in je lijst met abonnementen.
  2. Zorg dat je bent ingelogd op je Samsung TV met hetzelfde Samsung-account dat je hebt gebruikt om je abonnement af te sluiten.

Zodra je abonnement is teruggezet en aan je account is gekoppeld, kun je inloggen en streamen op elk ondersteund apparaat.