Återställ ett abonnemang från appbutik

Om du uppmanas att skapa ett konto eller förnya via en appbutik (t.ex. Google Play eller Apple App Store) trots att du redan har ett aktivt HBO Max-abonnemang ska du prova att återställa köpstegen nedan.

Vilken enhet använder du?

Android-telefon eller surfplatta
  1. Öppna HBO Max-appen på din Android-enhet som du använde för att påbörja ditt abonnemang.
  2. Välj en serie eller film och därefter Logga in.
    Om du redan är inloggad loggar du ut från HBO Max. När du loggat ut väljer du en serie eller film och därefter Logga in.
  3. Välj Återställ köp.
  4. Om vi hittar ett aktivt HBO Max-abonnemang i Google Play-butiken återställer vi det. Om vi inte hittar ett abonnemang, se Kan inte verifiera ditt abonnemang.

När ditt abonnemang är återställt och länkat till ditt konto kan du logga in ach streama på valfri enhet som stöds.

Android TV eller Samsung TV
  1. Öppna HBO Max-appen på den enhet som du använde för att påbörja ditt abonnemang.
  2. Välj en serie eller film och därefter Logga in.
    Om du redan är inloggad loggar du ut från HBO Max. När du loggat ut väljer du en serie eller film och därefter Logga in.
  3. Välj Återställ köp.
  4. Vi kommer leta efter ett HBO Max-abonnemang i App Store. Om vi hittar ett aktivt HBO Max-abonnemang återställer vi det. Se Går inte att verifiera ditt abonnemang om vi inte hittar något abonnemang.

När ditt abonnemang är återställt och länkat till ditt konto kan du logga in och streama på valfri enhet som stöds.

iPhone, iPad eller Apple TV
  1. Öppna HBO Max-appen på din Apple-enhet som du använde för att påbörja ditt abonnemang.
  2. Välj en serie eller film och därefter Logga in.
    Om du redan är inloggad loggar du ut från HBO Max. När du loggat ut väljer du en serie eller film och därefterLogga in.
  3. Välj Återställ köp.
  4. Vi kommer leta efter ett HBO Max-abonnemang i Apple App Store. Om vi hittar ett aktivt HBO Max-abonnemang återställer vi det. Om vi inte hittar ett abonnemang, se Kan inte verifiera ditt abonnemang.

När ditt abonnemang är återställt och länkat till ditt konto kan du logga in och streama på valfri enhet som stöds.

Kan inte verifiera ditt abonnemang

Om du får det här meddelandet hittar du din appbutik nedan:

Apple App Store

1. Se till att du har ett HBO Max-abonnemang i Apple App Store. För att få reda på hur du gör detta går du till Apples artikel Visa dina abonnemang.
  2. Se till att du är inloggad på din Apple-enhet med samma Apple-ID som du använde för att köpa ditt abonnemang. För mer information, se Apples artikel Hitta din Apple-ID.
  3. Kontrollera din Apple-köphistorik. För mer information, se Apples artikel Köphistorik.

Google Play

1. Se till att du har ett HBO Max-abonnemang i Google Play. För att göra detta går du till sidan Google Play-abonnemang och hittar HBO Max i din abonnemangslista. Du kan behöva byta Google-konto vilket du gör i det övre högra hörnet på din dator eller med menyknappen på din telefon.
  2. Se till att du är inloggad på din Android-enhet med samma Google-konto som du använde för att köpa ditt abonnemang.

Samsung Checkout

1. Se till att du har ett HBO Max-abonnemang i Google Play. Gå till samsungcheckout.comoch logga in med ditt Samsung-konto för att göra detta. Välj sedan HBO Max i din lista över Abonnemang under Köpshistorik och abonnemang.
  2. Se till att du är inloggad på din Samsung TV med samma Samsung-konto som du använde för att köpa ditt abonnemang.

När ditt abonnemang är återställt och länkat till ditt konto kan du logga in och streama på valfri enhet som stöds.