Najden račun: povezovanje ali ustvarjanje računa

Pri povezovanju naročnine ponudnika se lahko prikaže zaslon »Najden račun«. To se zgodi, če vnesete e-poštni naslov, ki je že v uporabi.

Najden račun

Na zaslonu »Najden račun« sta dve možnosti:

Preverite e-poštni naslov (povežite račune)

Ta možnost poveže račun, ki smo ga našli, z vašo naročnino na HBO Max prek ponudnika televizijskih ali mobilnih storitev. Ko izberete to možnost, v svojem e-poštnem nabiralniku poiščite e-poštno sporočilo aplikacije HBO Max (v vrstici zadevo je besedilo: »Tu je vaša enkratna koda«). Nato vnesite kodo iz e-poštnega sporočila in izberite Poveži račune. Če tega e-poštnega sporočila ne prejmete, si oglejte Ali niste prejeli e-poštnega sporočila?

Ko registrirate in povežete račune, boste račun za HBO Max prejeli prek računa svojega ponudnika televizijskih, internetnih ali mobilnih storitev. Če ste v obstoječem računu imeli aktivno naročnino, za katero ...

  • Vam račun izstavljamo mi (HBO Nordic AB ali HBO Europe SRO), bomo preklicali naročnino namesto vas.
  • Vam račun izstavlja drug ponudnik, naročnine ne moremo preklicati namesto vas. Uredite svojo naročnino, da preprečite izstavitev dveh računov.

Če povežete račun za HBO Max, ohranite obstoječe profile, ki vključujejo nastavitve, kot so »Moj seznam«, starševski nadzor in »Nadaljuj ogled«. Če povežete račun za HBO GO ali HBO Portugal, vaše nastavitve profila niso shranjene.

Ustvarite nov račun (ne povežite računov)

S to možnostjo ustvarite nov račun za HBO Max (ne bomo povezali obstoječega računa, ki smo ga našli). Ko izberete to možnost, ste pozvani k vnosu drugega e-poštnega naslova. V novem računu za HBO Max ne boste imeli nastavitev iz prejšnjega računa, kot so »Moj seznam«, starševski nadzor in »Nadaljuj ogled«.

Ali niste prejeli e-poštnega sporočila?

Če niste prejeli e-poštnega sporočila »Tu je vaša enkratna koda«, upoštevajte ta navodila:

  • Preiščite vse mape e-poštnega nabiralnika in poiščite e-poštno sporočilo storitve HBO Max (vključno z mapama »Promocije« in »Neželena pošta«).
  • Na zaslonu »Vnesite kodo« izberite gumb Znova pošlji enkratno kodo in znova preverite e-poštni nabiralnik.
  • Preverite e-poštni naslov, ki je prikazan pri vrhu zaslona »Vnesite kodo«.