Jatka katsomista siitä, mihin jäit

Kun alat katsella jotakin, HBO Max seuraa etenemistäsi. Elokuvat ja ohjelmat, joita et ole katsellut loppuun asti, lisätään automaattisesti Jatka katselua -listalle. Jokaisella profiililla on oma Jatka katselua -listansa. Sen ansiosta voit helposti jatkaa elokuvan tai sarjan katselua.

Vodafone TV TiVo -laite: Vodafone TV TiVo -laitteen HBO Max -sovellus ei tue Jatka katselua -listaa.

Kuinka jatkan jonkin katselua?
  1. Etsi Jatka katselua -rivi aloitusnäytöstä (varmista, että olet kirjautunut sisään).
  2. Valitse, mitä haluat katsella, niin toisto alkaa siitä, mihin jäit.

Voit myös valita profiilisi ja sitten Jatka katselua.

Kuinka vaihdan jaksoa?

Valitse ensin jakso Jatka katselua -listalta ja sitten:

• Xbox: Tuo toistovalikko esiin painamalla A-painiketta, siirry sitten alaspäin ja valitse Lisää jaksoja.
  • Muu TV-laite: Paina kaukosäätimen takaisin-painiketta (Apple TV:n valikkopainiketta) ja vieritä sitten alaspäin, jotta voit valita eri kauden tai jakson.
  • Puhelin, tabletti, tietokone: Valitse Lisää jaksoja ja vieritä sitten alaspäin, jotta voit valita eri kauden tai jakson.
Etkö löydä jotakin Jatka katselua -listalta?

Sarjat-sivulta voit silti aloittaa katselun siitä, mihin jäit. Tässä ohjeet:

1. Tee yksi seuraavista:
    • TV-laite: Vieritä aloitusnäytössä vasemmalle ja valitse sarjakuvake (TV, vasen reuna).
    • Puhelin tai tabletti: Valitse sarjakuvake (TV, alareuna).
    • Tietokone: Valitse Sarjat (vasemmassa yläkulmassa).
    • Valitse hakukuvake (suurennuslasi) ja kirjoita sarjan nimi.
  2. Valitse sarja, jota katselet.

Seuraava jaksosi näkyy näytön yläosassa. Vieritä alaspäin, niin näet muita jaksoja ja kausia. Jaksoissa, joita olet jo katsellut, on etenemispalkki.

Kuinka poistan nimikkeitä?
  • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa), napauta kohtaa Jatka katselua, pyyhkäise vasemmalle poistettavan nimikkeen kohdalla ja napauta sitten X-merkkiä. Jos haluat poistaa useita nimikkeitä, napauta Muokkaa-kuvaketta (paperi ja kynä). Napauta poistettavan nimikkeen vieressä olevaa X-merkkiä tai kohtaa Tyhjennä kaikki, jos haluat poistaa kaikki. Kun muokkaus on tehty, napauta Valmis.
  • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Omat asiani > Jatka katselua > Muokkaa. Napsauta poistettavien nimikkeiden X-merkkiä tai valitse Tyhjennä kaikki, jos haluat poistaa kaikki. Kun muokkaus on tehty, valitse Valmis.
  • TV-laite: Valitse profiilisi (vasemmassa yläkulmassa), sitten Jatka katselua ja sitten Muokkaa. Valitse poistettava nimike (tai nimikkeet) tai valitse Tyhjennä kaikki, jos haluat poistaa kaikki.

Katso myös: Luo lista nimikkeistä, joita haluat katsella

HBO Nordic- tai HBO España -tilaajat
HBO-profiilitietosi, kuten Jatka katselua -lista ja Oma lista, eivät ole käytettävissä HBO Maxissa.