HBO Maxin vianmääritys televisiossa

”Yhteyttä ei voi muodostaa” -viesti
Kokeile HBO Max -sovelluksen päivittämistä TV-laitteellasi.

Jos sinulla on muita sovellukseen tai suoratoistoon liittyviä ongelmia, valitse laitteesi alta ja kokeile ehdotuksia.

Valitse käyttämäsi laite

AirPlay

Jos tarvitset AirPlayhin liittyviä ohjeita, siirry kohtaan Suoratoisto TV:hen AirPlayn avulla.

Tarvitsetko edelleen apua?

Kirjoita näytön virheilmoitus tai -koodi muistiin (jos sellainen näkyy) ja ilmoita se, kun otat meihin yhteyttä.

Android TV

Jotta saat korjattua ongelman, sinun on ehkä kokeiltava useampaa kuin yhtä näistä ratkaisuista.

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että HBO Max -sovelluksesi ja Android TV:si ovat ajan tasalla.

• HBO Max -sovellus: Korosta Android TV:llä HBO Max -ruutu ja pidä sitten valintapainiketta painettuna. Valitse sitten Näytä tiedot > Päivitä.
  • Android TV: Siirry Android TV:llä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Tietoja > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitys.

Avaa sitten HBO Max ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys.

Lataa Internetin nopeustestisovellus Google Play -kaupasta ja testaa yhteysnopeutesi (tai testaa latausnopeutesi tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon kuin Android TV:si. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla ”Internetin nopeustesti”).

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä laitteet uudelleen
  1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Siirry Android TV:llä kohtaan Asetukset > Tietoja > Käynnistä uudelleen > Käynnistä uudelleen.
  3. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.
Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja data
  1. Siirry Android TV:llä kohtaan Asetukset > Sovellukset.
  2. Valitse sovelluslistasta HBO Max.
  3. Valitse Tyhjennä välimuisti.
  4. Valitse Tyhjennä data.
  5. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.
Poista HBO Max ja asenna se uudelleen
  1. Siirry Android TV:llä kohtaan Asetukset > Sovellukset ja valitse HBO Max.
  2. Valitse Poista asennus.
  3. Siirry kohtaan Sovellukset ja etsi HBO Max.
  4. Valitse HBO Max ja valitse sitten Asenna.
  5. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Saat Android TV:tä koskevia lisäohjeita siirtymällä kohtaan Android TV:n ohje.

Tarvitsetko edelleen apua?

Kirjoita näytön virheilmoitus tai -koodi muistiin (jos sellainen näkyy) ja ilmoita se, kun otat meihin yhteyttä.

Apple TV

Jotta saat korjattua ongelman, sinun on ehkä kokeiltava useampaa kuin yhtä näistä ratkaisuista.

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että HBO Max -sovelluksesi ja Apple TV:si ovat ajan tasalla.

• HBO Max -sovellus: Siirry App Storeen ja hae sanoilla HBO Max. Jos sovellukselle on saatavana päivitys, valitse Päivitä.
  • Apple TV: Siirry Apple TV:llä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitykset > Päivitä ohjelmisto.

Avaa sitten HBO Max ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys.

Lataa Internetin nopeustestisovellus Apple App Storesta ja testaa yhteysnopeutesi (tai testaa latausnopeutesi tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon kuin Apple TV:si. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla ”Internetin nopeustesti”).

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä Apple TV uudelleen
  1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Käynnistä Apple TV uudelleen siirtymällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Käynnistä uudelleen.
  3. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.
Poista HBO Max ja asenna se uudelleen
  1. Korosta HBO Max aloitusnäytöstä.
  2. Pidä kosketuspintaa painettuna kahden sekunnin ajan ja paina sitten Toista-/keskeytä-painiketta.
  3. Valitse Poista.
  4. Avaa App Store Apple TV:llä.
  5. Etsi HBO Max -sovellus ja valitse Asenna.
  6. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Kirjoita näytön virheilmoitus tai -koodi muistiin (jos sellainen näkyy) ja ilmoita se, kun otat meihin yhteyttä.

Chromecast

Jos tarvitset Chromecastiin liittyviä ohjeita, siirry kohtaan HBO Maxin lähettäminen televisioon Chromecastilla

Tarvitsetko edelleen apua?

Kirjoita näytön virheilmoitus tai -koodi muistiin (jos sellainen näkyy) ja ilmoita se, kun otat meihin yhteyttä.

LG-televisio

Jotta saat korjattua ongelman, sinun on ehkä kokeiltava useampaa kuin yhtä näistä ratkaisuista.

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että HBO Max -sovelluksesi ja LG-televisiosi ovat ajan tasalla.

• HBO Max -sovellus: Paina LG-television kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitse LG Content Store. Valitse Sovellukset ja sitten Omat sovellukseni. Etsi ja valitse HBO Max, valitse sitten Päivitä.
  • LG-televisio: Paina LG-television kaukosäätimen Asetukset-painiketta ja valitse sitten Kaikki asetukset > Yleistä > Tietoja tästä televisiosta > Tarkista päivitykset.

Avaa sitten HBO Max ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys. Testaa latausnopeus tietokoneelta, joka on samassa verkossa kuin LG-televisiosi. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla ”Internetin nopeustesti”.

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä LG Smart TV uudelleen
  1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Irrota LG-television virtajohto.
  3. Odota 20 sekuntia ja liitä television virtajohto takaisin.
  4. Avaa HBO Max uudelleen, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.
Poista HBO Max ja asenna se uudelleen
  1. Paina LG-television kaukosäätimen Koti-painiketta.
  2. Siirry muokkaustilaan pitämällä Valitse-painiketta (suuntapainikkeiden keskeltä) painettuna.
  3. Etsi HBO Max, paina suuntapainikkeilla ylöspäin ja valitse sovelluksen yläpuolella oleva X.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Asenna HBO Max uudelleen (avaa LG Content Store ja asenna HBO Max).
  6. Kun se on asennettu uudelleen, valitse Käynnistä, sitten kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Kirjoita näytön virheilmoitus tai -koodi muistiin (jos sellainen näkyy) ja ilmoita se, kun otat meihin yhteyttä.

PlayStation-konsoli

Jotta saat korjattua ongelman, sinun on ehkä kokeiltava useampaa kuin yhtä näistä ratkaisuista.

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että HBO Max -sovelluksesi ja PlayStation-konsolisi ovat ajan tasalla.

• HBO Max -sovellus: Varmista PlayStationilla, että HBO Max on korostettuna. Paina ohjaimen Asetus-painiketta ja sitten kohtaa Tarkista päivitys.
  • PlayStation-konsoli: Siirry PlayStationilla Asetukset-valikkoon ja valitse Järjestelmän ohjelmistopäivitys.

Avaa sitten HBO Max ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys.

• Siirry PlayStation 4:llä kohtaan Asetukset > Verkko > Internet-yhteystesti.
  • Siirry PlayStation 5:llä kohtaan Asetukset > Verkko > Yhteyden tila > Näytä yhteyden tila > Yhteysnopeus.

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset nopean yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s. (PlayStation 5: 4K-videolle suositellaan latausnopeutta, joka on vähintään 50 Mbit/s).

Tarkista PlayStation-palvelun tila PlayStationin tilasivulta. Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos PlayStation-konsolista ja käynnistä se uudelleen
  1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Sammuta PlayStation-konsoli.
  3. Odota 20 sekuntia ja käynnistä PlayStation uudelleen.
  4. Avaa HBO Max uudelleen, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.
Poista HBO Max ja asenna se uudelleen
PlayStation 4
  1. Siirry PlayStationin XMB-kotivalikosta kohtaan TV-/videopalvelut.
  2. Korosta HBO Max ja paina sitten ohjaimen Asetukset-painiketta.
  3. Valitse Poista.
  4. Asenna HBO Max uudelleen (siirry PlayStation Storeen ja lataa HBO Max).
  5. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.
PlayStation 5
  1. Korosta PlayStation 5:n Media-kotivalikosta HBO Max ja paina sitten ohjaimen Asetukset-painiketta.
  2. Valitse Poista ja sitten OK.
  3. Asenna HBO Max uudelleen (siirry kohtaan Kaikki sovellukset ja lataa HBO Max).
  4. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Kirjoita näytön virheilmoitus tai -koodi muistiin (jos sellainen näkyy) ja ilmoita se, kun otat meihin yhteyttä.

Samsung-televisio

Jotta saat korjattua ongelman, sinun on ehkä kokeiltava useampaa kuin yhtä näistä ratkaisuista.

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että HBO Max -sovelluksesi ja Samsung-televisiosi ovat ajan tasalla.

• HBO Max -sovellus: Avaa Samsung-televisiossa Smart Hub ja valitse Sovellukset > asetuskuvake (oikeasta yläkulmasta) > Päivitykset.
  • Samsung-televisio: Paina Samsung-television kaukosäätimen valikkopainiketta ja valitse sitten Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Päivitä nyt. Kun päivitys on valmis, siirry Sovellukset-sivulle ja odota 5 minuuttia.

Avaa sitten HBO Max ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys. Testaa latausnopeus tietokoneelta, joka on samassa verkossa kuin Samsung-televisiosi. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla ”Internetin nopeustesti”.

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä Samsung-televisio uudelleen
  1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Irrota Samsung-television virtajohto.
  3. Odota 20 sekuntia ja liitä television virtajohto takaisin.
  4. Avaa HBO Max uudelleen, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.
Poista HBO Max ja asenna se uudelleen
  1. Avaa Smart Hub.
  2. Korosta HBO Max kaukosäätimen siirtymisnäppäimillä.
  3. Tee yksi seuraavista televisiostasi riippuen:
    • Pidä Enter-painiketta painettuna kaukosäätimestä, valitse Poista ja vahvista sitten valitsemalla Kyllä.
    • Paina kaukosäätimestä Alas-painiketta, valitse Poista ja vahvista sitten valitsemalla Poista uudelleen.
  4. Hae sanoilla HBO Max.
  5. Asenna sovellus uudelleen valitsemalla HBO Max.
  6. Asennuksen jälkeen valitse Suorita, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Kirjoita näytön virheilmoitus tai -koodi muistiin (jos sellainen näkyy) ja ilmoita se, kun otat meihin yhteyttä.

Vodafone TV (tietyissä maissa)

HBO Max -sovellus ei ole käytettävissä Vodafone TV -laitteilla kaikissa maissa.

Jotta saat korjattua ongelman, sinun on ehkä kokeiltava useampaa kuin yhtä näistä ratkaisuista.

Tarkista päivitykset
  1. HBO Max -sovellus: Tarkista Vodafone TV:llä, onko HBO Maxille päivitystä. Jos päivitys on saatavilla, päivitä HBO Max -sovellus Vodafone TV:llä.
  2. Vodafone TV: Siirry Vodafone TV:llä kohtaan Asetukset > Laiteasetukset > Tietoja > Järjestelmäpäivitys.
Kirjaudu ulos ja käynnistä Vodafone TV uudelleen
  1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Irrota Vodafone TV -laitteen virtajohto.
  3. Odota 20 sekuntia ja liitä TV-laitteen virtajohto takaisin.
  4. Avaa HBO Max uudelleen, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.
Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys. Testaa latausnopeus tietokoneelta, joka on samassa verkossa kuin Vodafone TV -laitteesi. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla ”Internetin nopeustesti”.

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s. Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Xbox-konsoli

Jotta saat korjattua ongelman, sinun on ehkä kokeiltava useampaa kuin yhtä näistä ratkaisuista.

Tarkista Xbox-palvelun tila

Tarkista HBO Maxin ja Xbox-palvelun tila Xboxin tilasivulta.

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että HBO Max -sovelluksesi ja Xbox-konsolisi ovat ajan tasalla.

• HBO Max -sovellus: Siirry Xbox-konsolilla kohtaan Omat pelit ja sovellukset, korosta HBO Max ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Hallinnoi sovellusta asentaaksesi sovellukselle päivityksen.
  • Xbox-konsoli: Siirry Xbox-konsolilla kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset > Päivitä konsoli.

Avaa sitten HBO Max ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Kirjaudu ulos ja käynnistä konsoli uudelleen
  1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Paina ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse Käynnistä konsoli uudelleen > Käynnistä uudelleen.
  3. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.
Testaa yhteysnopeutesi

Voit testata yhteysnopeuden siirtymällä Xboxin Yhteyden vianmääritykseen ja suorittamalla Xboxin nopeustestin.

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Poista HBO Max ja asenna se uudelleen
  1. Siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta HBO Max ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta.
  3. Valitse Poista asennus.
  4. Asenna HBO Max uudelleen (siirry kohtaan Sovellukset ja lataa HBO Max).
  5. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa taas jotakin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Kirjoita näytön virheilmoitus tai -koodi muistiin (jos sellainen näkyy) ja ilmoita se, kun otat meihin yhteyttä.

Eikö laite ole luettelossa? Siirry kohtaan Tuetut laitteet.