Kuinka peruutan HBO Maxin?

Hyvä tietää
  • HBO Maxin tilauksesi uusiutuu automaattisesti, kunnes peruutat sen.
  • Tilauksen peruutusohjeet vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan. Edellytyksenä voi olla, että tilaus perutaan 1–2 vuorokautta ennen seuraavan laskutuskauden alkamista.
  • HBO Max -sovelluksen poistaminen ei peruuta tilausta.

HBO Maxin voi tilata useilta palveluntarjoajilta. Peruutusohjeet ja peruuttamisen takarajat vaihtelevat laskutuspalvelun tarjoajan mukaan. Jos tiedät, kuka sinua laskuttaa, siirry vaiheeseen 2.

Etkö pääse kirjautumaan sisään? Lue artikkeli En pääse kirjautumaan sisään.

Vaihe 1: Selvitä laskuttajasi

Saat asetuksista selville, kuka sinua laskuttaa. Avaa HBO Max tai siirry osoitteeseen HBOMax.com. Tee sitten näin:

• Puhelin tai tabletti: Napauta ensin profiiliasi oikeasta yläkulmasta ja sitten Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma). Napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
  • Tietokone: Valitse ensin oikeasta yläkulmasta profiilisi ja sitten Asetukset. Etsi kohta Tilaus.
  • TV-laite: Valitse Asetukset-kuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja sitten Tili.

Täällä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan. (Tilaustiedot ovat saatavilla vain aikuisen profiilissa.)

Voit myös katsoa tiliotteestasi, näkyykö siinä HBO Maxin tilausveloitus, tai kysyä TV- tai mobiilipalveluntarjoajaltasi, laskuttaako se sinua HBO Maxin tilauksesta.

Vaihe 2: Noudata peruutusohjeita

Valitse HBO Maxin laskutuspalvelun tarjoajasi ja noudata peruutusohjeita:

Sovelluskauppa

Peruutusohjeet vaihtelevat laskutuspalvelun tarjoajan mukaan. Saatat joutua peruuttamaan tilauksesi viimeistään 1–2 vuorokautta ennen seuraavan laskutuskauden alkamista. Valitse sovelluskauppa:

Apple iTunes tai App Store

Näin peruutat tilauksen iOS:n asetuksista:

1. Avaa Asetukset-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta nimeäsi.
  3. Valitse Tilaukset. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.
  4. Etsi HBO Max -tilauksesi ja napauta sitä. Eikö tilausta löydy? Varmista, että olet kirjautunut sisään oikealla Apple ID:llä. Saat ohjeita Applen Etkö löydä tilausta, jonka haluat peruuttaa? -artikkelista.
  5. Napauta kohtaa Peruuta tilaus.

Saat ohjeita Applen Tilauksen peruuttaminen -artikkelista.

Sinun pitäisi saada Applelta sähköpostiviesti, jossa vahvistetaan tilauksen peruutus. Voit jatkaa sisältöjen katselua, kunnes tilaus päättyy laskutuskauden loputtua.

Google Play

Näin peruutat tilauksen:

1. Avaa Play Kauppa
    -sovellus Android-puhelimella tai -tabletilla. Jos haluat peruuttaa tilauksen tietokoneella, siirry Googlen Tilauksen peruuttaminen Google Playssa -artikkeliin.
  2. Napauta profiilikuvaketta oikeasta yläkulmasta.
  3. Napauta ensin kohtaa Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Napauta tilausluettelostasi kohtaa HBO Max ja valitse sitten Peru tilaus.

Saat lisäohjeita Googlen Tilauksen peruuttaminen Google Playssa -artikkelista.

Sinun pitäisi saada Google Playlta sähköpostiviesti, jossa vahvistetaan tilauksen peruutus. Voit jatkaa sisältöjen katselua, kunnes tilaus päättyy laskutuskauden loputtua.

Samsung TV

Näin peruutat tilauksen verkossa:

1. Siirry osoitteeseen samsungcheckout.com ja kirjaudu sisään Samsung-tilille.
  2. Valitse Ostohistoria-valikosta Tilaukset.
  3. Etsi HBO Max -tilaus ja valitse sitten Peruuta tilaus.

Sen jälkeen sinun pitäisi saada Samsungilta sähköpostiviesti, jossa vahvistetaan tilauksen peruutus. Voit jatkaa sisältöjen katselua, kunnes tilaus päättyy laskutuskauden loputtua.

Jos tarvitset apua tilauksen peruuttamisessa, ota meihin yhteyttä.

TV- tai mobiilipalveluntarjoaja

Kirjaudu sisään palveluntarjoajan verkkosivustolle, siirry yrityksen ohjekeskukseen tai ota yritykseen yhteyttä.

Saatat joutua peruuttamaan tilauksesi viimeistään 1–2 vuorokautta ennen seuraavan laskutuskauden alkamista.

HBO Nordic AB (HBOMax.com)

Jos laskuttajasi on HBO Nordic AB, tilaus peruutetaan näin:

Puhelin tai tabletti
  1. Avaa HBO Max ja napauta sitten profiiliasi oikeasta yläkulmasta. Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma) ja napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
  3. Valitse Tilauksen hallinta.
  4. Valitse Peruuta tilaus.
  5. Vahvista peruutus ja merkitse tilauksen päättymispäivä muistiin.

Kun tilaus on peruttu, lähetämme peruutusvahvistuksen sähköpostitse. Voit jatkaa sisältöjen katselua, kunnes tilaus päättyy laskutuskauden loputtua.

Saat lisäohjeita artikkelista HBO:n laskuttaman tilauksen muuttaminen.

Tietokone
  1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja kirjaudu tarvittaessa sisään. Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?
  2. Valitse ensin oikeasta yläkulmasta profiilisi ja sitten Asetukset. Etsi kohta Tilaus.
  3. Valitse Tilauksen hallinta.
  4. Valitse Peruuta tilaus.
  5. Vahvista peruutus ja merkitse tilauksen päättymispäivä muistiin.

Kun tilaus on peruttu, lähetämme peruutusvahvistuksen sähköpostitse. Voit jatkaa sisältöjen katselua, kunnes tilaus päättyy laskutuskauden loputtua.

Saat lisäohjeita artikkelista HBO:n laskuttaman tilauksen muuttaminen.

Vuositilaukset
Jos vaihdat vuositilauksesta kuukausitilaukseen, muutos tulee voimaan vasta seuraavana laskutuspäivänä (vuotuisen laskutuskauden lopussa). Jos haluat tehdä muutoksia vuotuisen laskutuskauden aikana, ota meihin yhteyttä.

Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Lue artikkeli En pääse kirjautumaan sisään.

Jos sinulla on laskutukseen liittyviä kysymyksiä, katso Laskutuksen UKK.