Sisäänkirjautuminen HBO Maxiin

Onko sinulla jo HBO Max -tili (tai HBO Nordic- tai HBO España -tili, jolla on aktiivinen tilaus)? Hienoa! Tässä ohjeet sisäänkirjautumiseen.

TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori?
Jos sinulla ei ole tiliä ja tilaat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, katso kohtaa Rekisteröidy palvelussasi.

Mitä laitetta käytät?

Valitse TV-laitteesi:

Android TV, Apple TV tai PlayStation

Tässä ohjeet sisäänkirjautumiseen:

1. Avaa HBO Max televisiosta ja valitse Kirjaudu sisään (tai valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään).
    • Sisäänkirjautuminen ei ole käytettävissä? Olet ehkä jo kirjautunut sisään. Katso kohtaa Kuinka kirjaudun ulos?
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Anna HBO Max -tilisi (tai HBO Nordic- tai HBO España -tilisi) sähköpostiosoite ja salasana, ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Tarvitsetko apua? Katso kohtaa En pääse kirjautumaan sisään.
    TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori?
    Jos sinulla ei ole tiliä ja saat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, katso kohtaa Rekisteröidy palvelussasi.
  4. Valitse profiilisi, niin olet valmis suoratoistoon.
Samsung-televisio

Tässä ohjeet sisäänkirjautumiseen:

1. Avaa HBO Max televisiosta ja valitse Kirjaudu sisään (tai valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään).
    • Sisäänkirjautuminen ei ole käytettävissä? Olet ehkä jo kirjautunut sisään. Katso kohtaa Kuinka kirjaudun ulos?
  2. Valitse Kirjaudu sisään. Pysy näytössä, jossa näkyy 6-merkkinen koodi, ja hae puhelin tai tietokone.
  3. Mene puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen hbomax.com/tvsignin (tai kirjoita https://hbomax.com/tvsignin selaimen osoitepalkkiin). Anna koodi -sivun pitäisi tulla näkyviin.
  4. Anna televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi ja valitse sitten Seuraava. Koodi ei toimi?
  5. Anna HBO Max -tilisi (tai HBO Nordic- tai HBO España -tilisi) sähköpostiosoite ja salasana, ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Tarvitsetko apua? Katso kohtaa En pääse kirjautumaan sisään.
    TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori?
    Jos sinulla ei ole tiliä ja saat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, katso kohtaa Rekisteröidy palvelussasi.
  6. Voit aloittaa suoratoiston, kun televisio on päivittynyt (tämä voi kestää hetken).
Muu TV-laite

LG Smart TV tai Xbox

Tässä ohjeet sisäänkirjautumiseen:

1. Avaa HBO Max televisiosta ja valitse Kirjaudu sisään (tai valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään).
    • Sisäänkirjautuminen ei ole käytettävissä? Olet ehkä jo kirjautunut sisään. Katso kohtaa Kuinka kirjaudun ulos?
  2. Valitse Kirjaudu sisään. Pysy näytössä, jossa näkyy 6-merkkinen koodi, ja hae puhelin tai tietokone.
  3. Mene puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen hbomax.com/tvsignin (tai kirjoita https://hbomax.com/tvsignin selaimen osoitepalkkiin). Anna koodi -sivun pitäisi tulla näkyviin.
    Xbox-konsolit
    Voit skannata QR-koodin televisiosta puhelimella.
  4. Anna televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi ja valitse sitten Seuraava. Koodi ei toimi?
  5. Anna HBO Max -tilisi (tai HBO Nordic- tai HBO España -tilisi) sähköpostiosoite ja salasana, ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Tarvitsetko apua? Katso kohtaa En pääse kirjautumaan sisään.
    TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori?
    Jos sinulla ei ole tiliä ja saat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, katso kohtaa Rekisteröidy palvelussasi.
  6. Voit aloittaa suoratoiston, kun televisio on päivittynyt (tämä voi kestää hetken).

Vianmääritys

Mihin annan koodin?

Siirry puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen hbomax.com/tvsignin (tai kirjoita https://hbomax.com/tvsignin selaimen osoitepalkkiin). Sinun pitäisi nähdä Anna koodi -sivu, johon voit antaa 6-merkkisen koodin televisiostasi (https://www.hbomax.com/activate).

Koodi ei toimi tai on virheellinen

Kokeile seuraavaa:

1. Varmista, että olet oikealla sivulla (https://www.hbomax.com/activate) yllä olevassa vaiheessa 3. Valitse tämä linkki: hbomax.com/activate ja anna sitten koodi televisiostasi.
  2. Kokeile toista tuettua selainta: Chrome, FireFox, Microsoft Edge tai Safari.
  3. Hanki uusi koodi. Voit tehdä tämän palaamalla takaisin ja valitsemalla televisiossa uudelleen Kirjaudu sisään.
  4. Kokeile tietokonetta (puhelimen sijaan). Siirry tietokoneella osoitteeseen hbomax.com/activate ja anna sitten koodi televisiostasi.
  5. Tyhjennä selaimen data. Tässä ohjeet:
    • iPhone: Siirry iOS-laitteella kohtaan Asetukset > Safari, vieritä sitten alaspäin ja napauta kohtaa Tyhjennä historia ja sivuston data. Saat lisätietoja kohdasta Safarin tyhjentäminen.
    • Android-puhelin: Kokeile Chromen selausdatan tyhjentämistä Android-laitteelta. Lisätietoja tästä on kohdassa Välimuistin ja evästeiden tyhjentäminen
Eikö CAPTCHA-kuvavarmennus ratkea?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan kuvavarmennuksen, minkä avulla käyttäjätilisi pidetään turvassa. Jos sinulla on ongelmia CAPTCHA-kuvavarmennuksen ratkaisemisessa ja haluat tehdä sen uudelleen, valitse Kokeile toista kuvavarmennusta tai Aloita alusta.

Voit varmistaa tilisi suojauksen myös muulla tavalla valitsemalla kohdan Äänivarmennus.

Tässä ohjeet sisäänkirjautumiseen puhelimella tai tabletilla:

1. Avaa HBO Max ja napauta sitten Profiili-kuvaketta (henkilö, oikea yläkulma).
    Jos olet jo kirjautunut sisään, napauta Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), vieritä sitten alaspäin ja valitse Kirjaudu ulos.
  2. Napauta Kirjaudu sisään tilillesi.
  3. Anna HBO Max -tilisi (tai HBO Nordic- tai HBO España -tilisi) sähköpostiosoite ja salasana, ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Tarvitsetko apua? Katso kohtaa En pääse kirjautumaan sisään.
    TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori?
    Jos sinulla ei ole tiliä ja saat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, katso kohtaa Rekisteröidy palvelussasi.
  4. Valitse profiilisi, niin olet valmis suoratoistoon.

Eikö CAPTCHA-kuvavarmennus ratkea?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan kuvavarmennuksen, minkä avulla käyttäjätilisi pidetään turvassa. Jos sinulla on ongelmia CAPTCHA-kuvavarmennuksen ratkaisemisessa ja haluat tehdä sen uudelleen, valitse Kokeile toista kuvavarmennusta tai Aloita alusta.

Voit varmistaa tilisi suojauksen myös muulla tavalla valitsemalla kohdan Äänivarmennus.

Tässä ohjeet sisäänkirjautumiseen osoitteeseen HBOMax.com:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella ja valitse Kirjaudu sisään (oikeasta yläkulmasta).
    Jos olet jo kirjautunut sisään, valitse profiilisi (oikeasta yläkulmasta) ja valitse sitten Kirjaudu ulos.
  2. Anna HBO Max -tilisi (tai HBO Nordic- tai HBO España -tilisi) sähköpostiosoite ja salasana, ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Tarvitsetko apua? Katso kohtaa En pääse kirjautumaan sisään.
    TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori?
    Jos sinulla ei ole tiliä ja saat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, katso kohtaa Rekisteröidy palvelussasi.
  3. Valitse profiilisi, niin olet valmis suoratoistoon.

Eikö CAPTCHA-kuvavarmennus ratkea?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan kuvavarmennuksen, minkä avulla käyttäjätilisi pidetään turvassa. Jos sinulla on ongelmia CAPTCHA-kuvavarmennuksen ratkaisemisessa ja haluat tehdä sen uudelleen, valitse Kokeile toista kuvavarmennusta tai Aloita alusta.

Voit varmistaa tilisi suojauksen myös muulla tavalla valitsemalla kohdan Äänivarmennus.

HBO Nordic tai HBO España
HBO-asetuksesi, kuten katselulista ja viimeksi katsottujen lista, eivät ole käytettävissä HBO Maxissa.