Endre et abonnement som faktureres av Google

Hvis du registrerte deg med HBO Max-appen på en Android-enhet, betyr det at abonnementet ditt faktureres av Google Play.

Bekreft først at abonnementet ditt faktureres av Google:

Finn faktureringsleverandøren min
  1. Åpne HBO Max eller logg inn på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.
      Abonnementsinformasjon er bare tilgjengelig for voksenprofiler.
  3. Her ser du hvem abonnementet faktureres gjennom:
    • Google Play: Se informasjon nedenfor.
    • Andre leverandører: Finn faktureringsleverandøren din på denne siden.

Du kan også finne faktureringsleverandøren din på disse måtene:

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account og logg inn på HBO Max-kontoen din.
  • Kontoutskrift: Du kan også se etter en abonnementsbelastning for HBO Max på kontoutskriften din. Hvis abonnementsbelastningen din står oppført med Google, Google Play eller lignende, betyr det at abonnementet ditt faktureres av Google Play Butikk.

Spørsmål og svar om abonnementer som faktureres av Google

Hvordan avslutter jeg et abonnement som faktureres av Google?

Abonnementet ditt fornyes automatisk hver faktureringsperiode frem til du avslutter. Hvis du vil finne ut når abonnementet ditt fornyes, kan du se Når er den neste faktureringsdatoen min?

Viktig
Hvis du vil unngå å belastes for den neste faktureringsperioden, må du avslutte abonnementet minst 24 timer før den neste faktureringsdatoen. Abonnementet ditt avsluttes ikke hvis du avinstallerer HBO Max-appen.

Følg Googles trinn for hvordan du avslutter eller trinnene nedenfor for å avslutte.

Hvilken enhet bruker du?

Telefon eller nettbrett med Android
  1. Åpne Play Butikk-appen på Android-telefonen eller -nettbrettet du brukte til å abonnere på HBO Max.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så på Abonnementer.
  4. Trykk på HBO Max i listen over abonnementer, og så på Avslutt abonnement.
Datamaskin
  1. Gå til play.google.com.
  2. Kontroller at du er logget inn på Google-kontoen med HBO Max-abonnementet ditt (det kan hende at du må bytte Google-konto – du kan gjøre dette øverst til høyre).
  3. Velg Mine abonnementer til venstre.
  4. Finn HBO Max i listen over abonnementer.
  5. Velg Administrer og Avslutt abonnement.

Du vil få en e-post fra Google Play som bekrefter at du har avsluttet abonnementet. Du kan fortsatt strømme frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden.

Finner du ikke et HBO Max-abonnement?

Prøv dette:

• Kontroller at du er logget inn med samme Google-konto som du brukte til å kjøpe abonnementet (det kan hende at du må bytte Google-konto – du kan gjøre dette øverst til høyre på datamaskinen din, eller via Meny-knappen på telefonen).
  • Gå til Android-enheten du startet HBO Max-abonnementet på for å se hvilken Google-konto du er logget inn med. Hvis du ikke finner Google-kontoen med HBO Max-abonnementet, kan du ta kontakt med Google Plays brukerstøtte for å få hjelp.

Når fornyes abonnementet mitt?

Den første belastningen utføres når du starter abonnementet. Deretter fornyes abonnementet ditt automatisk og regelmessig frem til du avslutter. Du betaler for abonnementet i starten av faktureringsperioden.

Slik finner du datoen for den automatiske fornyelsen:

Telefon eller nettbrett med Android
  1. Åpne Play Butikk-appen.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så på Abonnementer.
  4. Finn HBO Max i listen over abonnementer.
  5. Merk den neste betalingsdatoen.
Datamaskin
  1. Gå til play.google.com.
  2. Kontroller at du er logget inn på Google-kontoen med HBO Max-abonnementet ditt (det kan hende at du må bytte Google-konto – du kan gjøre dette øverst til høyre).
  3. Velg Mine abonnementer til venstre.
  4. Finn HBO Max i listen over abonnementer.
  5. Merk når abonnementet fornyes.

Hvordan endrer jeg faktureringsperioden min?

Hvis abonnementet ditt faktureres av Google Play, kan du endre faktureringsperioden din (månedlig eller årlig) på telefoner eller nettbrett med Android, eller Android TV.

Viktig
Når du bytter til årlig fakturering, vil Google gi deg en kreditt for den gjenværende tiden på ditt månedlige abonnement og bruker kreditten på ditt årlige abonnement. Din neste faktureringsdato vil bli justert når kreditten er brukt.
Telefon eller nettbrett med Android

Slik endrer du faktureringsperiode:

1. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet, og trykk deretter på profilen din (øverst til høyre). Kan du ikke logge inn?
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre) og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
  3. Trykk på Bytt abonnement.
    Hvis Bytt abonnement ikke er tilgjengelig, kan du merke deg hvem abonnementet faktureres gjennom og se Vis abonnementet mitt.
  4. Velg en faktureringsperiode: Månedlig eller årlig.
  5. Velg Fortsett og bekreft endringen.

Abonnementet ditt oppdateres til den nye faktureringsperioden. Du vil motta en e-post fra Google som bekrefter endringen.

Android TV

Slik endrer du faktureringsperiode:

1. Åpne HBO Max og trykk på profilen din (øverst til venstre).
  2. Velg Konto og så Bytt abonnement.
    Hvis Bytt abonnement ikke er tilgjengelig, kan du merke deg hvem abonnementet faktureres gjennom og se Vis abonnementet mitt.
  3. Velg en faktureringsperiode: Månedlig eller årlig.
  4. Velg Fortsett og bekreft endringen.

Abonnementet ditt oppdateres til den nye faktureringsperioden. Du bør motta en e-post fra Google som bekrefter endringen.

Når trer endringen i kraft?

• Bytt til månedlig fakturering: Denne endringen trer i kraft på den neste faktureringsdatoen (når den årlige faktureringsperioden utløper).
  • Bytt til årlig fakturering: Denne endringen trer i kraft umiddelbart. Google gir deg en kreditt for den gjenværende tiden på ditt månedlige abonnement og bruker kreditten på ditt årlige abonnement. Din neste faktureringsdato vil bli justert når kreditten er brukt.

Hvordan endrer jeg betalingsmetode?

Gå til Googles artikkel Legg til, fjern eller endre betalingsmetodee for å finne ut hvordan du endrer betalingsmetode.

Hvordan ser jeg kjøpshistorikken min?

Du kan se gjennom kjøpshistorikken din i Google Play-appen eller på Internett. Gå til Googles artikkel Se gjennom bestillingsloggen for å finne ut hvordan du gjør dette.