Glej vsebine aplikacije HBO Max na potovanju

Ko potujete v drugo državo, kjer je na voljo HBO Max (oglejte si Kje je na voljo HBO Max?), se lahko ponudba oddaj in filmov spremeni. Vaša domača država je država, v kateri ste se prijavili za HBO Max.

Ko potujete v državo v EGP:

  • Oddaje in filmi: Ponudba oddaj in filmov je enaka kot v domači državi.

Ko potujete v državo zunaj EGP, kjer je na voljo HBO Max:

  • Oddaje in filmi: Vsebina, ki je na voljo za pretakanje v aplikaciji HBO Max, se razlikuje glede na državo. To pomeni, da se ponudba oddaj in filmov spreminja glede na vašo fizično lokacijo. Zaradi tega morda ne boste mogli pretakati vsebine s seznamov »Nadaljuj ogled« in »Moj seznam«, če ste v državah zunaj EGP.
  • Ocene: Ocene vsebine temeljijo na vaši fizični lokaciji. Če potujete v državo z drugačnim sistemom ocenjevanja vsebine (Združene države Amerike ali Brazilija), je uporabljen starševski nadzor, ki ste ga nastavili, vendar je lahko vsebina ocenjena drugače v različnih državah.

Ko potujete v državo zunaj EGP, kjer HBO Max ni na voljo:

  • Prikaže se sporočilo, da HBO Max ni na voljo v vaši regiji, zato ne boste mogli pretakati vsebin ali dostopati do svojega računa. Še vedno pa lahko predvajate že prenesene oddaje in filme.
Naročnina z oglasi (naročniki v ZDA)
Če imate naročnino z oglasi, vsebin storitve HBO Max ne morete pretakati zunaj Združenih držav Amerike.

Prenosi: Ko potujete v drugo državo, lahko predvajate oddaje in filme, ki ste jih že prenesli v telefon ali tablični računalnik.