Glej vsebine aplikacije HBO Max na potovanju

Ko potujete v drugo državo ali regijo zunaj EGP, kjer je na voljo HBO Max (oglejte si Kje je na voljo HBO Max?), se bo ponudba oddaj in filmov, ki jih lahko pretakate, spremenila. Vaša domača država je država, v kateri ste se prijavili na HBO Max.

Ko potujete v državo v EGP:

  • Oddaje in filmi: Ponudba oddaj in filmov je enaka kot v domači državi.
  • Prenosi: Lahko predvajate oddaje in filme, ki ste jih že prenesli v telefon ali tablični računalnik.

Ko potujete v državo zunaj EGP, kjer je na voljo HBO Max:

  • Oddaje in filmi: Vsebine, ki jo lahko pretakate v aplikaciji HBO Max, se razlikujejo glede na državo ali regijo. To pomeni, da se ponudba oddaj in filmov spreminja glede na vašo fizično lokacijo. Zaradi tega morda ne boste mogli pretakati nekaterih vsebin s seznamov »Nadaljuj ogled« in »Moj seznam«, če ste v državah zunaj EGP.
  • Ocene: Ocene vsebine temeljijo na vaši fizični lokaciji. Če potujete v državo z drugačnim sistemom ocenjevanja vsebine, je uporabljen starševski nadzor, ki je že nastavljen, vendar so lahko oddaje in filmi ocenjeni drugače.
  • Prenosi: Lahko predvajate oddaje in filme, ki ste jih že prenesli v svoj telefon ali tablični računalnik.

Ko potuješ v državo zunaj EGP, kjer HBO Max ni na voljo (npr. v Združenih državah Amerike):

  • Se prikaže sporočilo, da HBO Max ni na voljo, gledanje vsebin in dostop do tvojega računa pa bosta onemogočena. Še vedno pa lahko predvajaš serije in filme, ki so že preneseni (za to se moraš prijaviti pred potovanjem).

Pred potovanjem

  1. Prenesi serije in filme (do 30).
  2. Prepričaj se, da je opravljena prijava v HBO Max v telefonu ali tabličnem računalniku, kjer so shranjeni prenosi.

Med potovanjem

Ko odpreš HBO Max v telefonu ali tabličnem računalniku, se prikaže sporočilo “HBO Max v tvoji regiji še ni na voljo”. Ko se to zgodi, izberi ikono Prenosi (puščica, ki kaže navzdol, na spodnjem robu) in si oglej prenose.

Tako si lahko svoje prenose ogledaš, ko potuješ v katerokoli državo ali regijo.

Ali lahko gledam HBO Max, če potujem v ZDA?

Ko potuješ v ZDA, ne moreš gledati, se prijaviti ali dostopati do svojega računa HBO Max. Tudi storitve Max ne moreš gledati, ko potuješ v ZDA.

Še vedno pa lahko predvajaš serije in filme HBO Max, ki so bili že prej preneseni. V zgornjem razdelku preberi, kako to storiti.