Stream HBO Max als je op reis bent

Als je naar een ander land reist waar HBO Max beschikbaar is, kan het programma- en filmaanbod veranderen (zie Waar is HBO Max beschikbaar?). Je thuisland is het land waar je je hebt ingeschreven voor HBO Max.

Als je naar een land in de EER reist:

• Programma's en films: Het programma- en filmaanbod blijft hetzelfde als in je thuisland.

Als je naar een land buiten de EER reist waar HBO Max beschikbaar is:

• Programma's en films: Welke titels je kunt streamen op HBO Max verschilt per land. Dat betekent dat het programma- en filmaanbod verandert op basis van je fysieke locatie. Daardoor kun je bepaalde titels onder Verder kijken en Mijn lijst mogelijk niet streamen als je in een land buiten de EER bent.
  • Leeftijdsclassificatie: Leeftijdsclassificatie is gebaseerd op je fysieke locatie. Als je naar een land reist met andere leeftijdsclassificaties (Verenigde Staten of Brazilië), blijft het door jou ingestelde ouderlijk toezicht gelden, maar kan het voorkomen dat titels in andere landen anders worden beoordeeld.

Als je naar een land buiten de EER reist waar HBO Max niet beschikbaar is:

• Je krijgt de melding HBO Max is niet beschikbaar in jouw regio en je kunt niet streamen en geen toegang krijgen tot je account. Programma's en films die je al had gedownload, kun je echter nog steeds afspelen.
Abonnement met advertenties (voor Amerikaanse abonnees)
Als je een abonnement met advertenties afsluit, kun je HBO Max niet streamen buiten de Verenigde Staten.

Downloads: Als je naar een ander land reist, kun je programma's en films afspelen die je al had gedownload op je telefoon of tablet.