Toistovaihtoehdot ja -asetukset

HBO Maxissa on useita toistovaihtoehtoja.

Mitä laitetta käytät?

Näet toistovaihtoehdot napauttamalla näyttöä, kun katselet jotakin.

Toista/keskeytä

Vaihda toiston ja keskeytyksen välillä napauttamalla Toista-/keskeytä-painiketta (näytön keskellä).

Ohita/eteenpäin

Voit siirtyä 15 sekuntia eteenpäin tai taaksepäin napauttamalla Toista-/keskeytä-painikkeen vieressä olevaa ohituspainiketta.

Edistymispalkki

Edistymispalkki näyttää, missä vaiheessa katselusi on. Voit napauttaa palkin mitä tahansa kohtaa tai napauttaa ja vetää sijaintiasi (pistettä). Kulunut aika näkyy vasemmassa alakulmassa, ja sen perässä näkyy kokonaisaika.

Äänenvoimakkuus

Voit säätää äänenvoimakkuutta puhelimen tai tabletin äänenvoimakkuuspainikkeilla.

Kuva kuvassa (vain iOS)

Voit käyttää Kuva kuvassa -toimintoa katsellaksesi HBO Maxia samalla, kun käytät iPadin tai iPhonen muita sovelluksia. Kuva kuvassa -toiminto on käytettävissä seuraavissa laitteissa:

• Apple iPad (jossa on iOS 9 tai uudempi)
  • Apple iPhone (jossa on iOS 14 tai uudempi)

Tässä ohjeet Kuva kuvassa -toiminnon käyttämiseen:

1. Kun katselet jotain, pyyhkäise näytön alareunasta ylöspäin (siirry aloitusnäyttöön -ele iOS:ssä). Suoratoistamasi sisältö pienenee, ja sen toistaminen jatkuu.
  2. Käynnistä toinen sovellus. Kun teet näin, toistoikkuna pysyy päällimmäisenä.
  3. Jatka katselua napauttamalla toistokuvaketta (kolmiota).

Lisätietoja on artikkelissa Moniajo Kuva kuvassa -toiminnolla iPadissa tai Moniajo ja Kuva kuvassa iPhonessa.

Zoomaa nipistämällä

Voit käyttää Zoomaa nipistämällä -liikettä, jotta ohjelmat ja elokuvat täyttävät näytön Android- tai iOS-laitteessa. Lähennä liikuttamalla kahta sormea erilleen ja loitonna liikuttamalla niitä yhteen.

Lähemmäksi zoomattujen ohjelmien ja elokuvien katsominen saattaa aiheuttaa videon rajautumisen.

Näytön oikeassa yläkulmassa olevat vaihtoehdot

Chromecast

Napauta Googlen Cast-painiketta (suorakaide ja Wi-Fi-yhteyden symboli), niin voit suoratoistaa HBO Maxia puhelimesta tai tabletista televisioon. Katso lisätietoja kohdasta Lähettäminen televisioon Chromecastin avulla.

AirPlay (vain iOS)

Napauta AirPlay-painiketta, niin voit suoratoistaa HBO Maxia iOS-laitteesta AirPlay-2-yhteensopivaan laitteeseen. Katso lisätietoja kohdasta Suoratoisto AirPlayn avulla.

Tekstitys, tekstitys kuulovammaisille ja vaihtoehtoinen ääni

Napauta äänen ja tekstityksen painiketta (puhekupla), niin voit mukauttaa tekstitystä, kuulovammaisille tarkoitettua tekstitystä tai ääniraitaa. Katso lisätietoja kohdasta Tekstitys, tekstitys kuulovammaisille ja vaihtoehtoinen ääni.

Suoratoista matkapuhelinverkon kautta

Suoratoisto on oletusarvoisesti rajoitettu Wi-Fi-yhteyksiin. Jos sinulla on 3G- tai nopeampi matkapuhelinverkkoyhteys, voit suoratoistaa matkapuhelinverkon kautta mobiilidatan avulla. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max puhelimella tai tabletilla, ja napauta sitten profiiliasi (oikeassa yläkulmassa).
  2. Napauta asetuskuvaketta Asetuskuvake (vasemmassa yläkulmassa), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Toisto.
  3. Poista Suoratoista vain Wi-Fi-yhteyden kautta käytöstä.

Näet toistovaihtoehdot napsauttamalla näyttöä, kun katselet jotakin.

Näytön alaosassa olevat vaihtoehdot

Toista/keskeytä

Vaihtele toiston ja keskeytyksen välillä napauttamalla Toista-/keskeytä-painiketta (alaosassa). Voit myös painaa välilyöntinäppäintä.

Ohita/eteenpäin

Voit siirtyä 15 sekuntia eteenpäin tai taaksepäin napsauttamalla Toista-/keskeytä-painikkeen vieressä olevaa ohituspainiketta. Voit myös painaa vasenta tai oikeaa nuolinäppäintä.

Edistymispalkki

Edistymispalkki näyttää, missä vaiheessa katselusi on. Voit napsauttaa palkin mitä tahansa kohtaa tai napsauttaa ja vetää sijaintiasi (pistettä). Kulunut aika näkyy vasemmassa alakulmassa, ja sen perässä näkyy kokonaisaika.

Chromecast

Napsauta Googlen Cast-painiketta, niin voit suoratoistaa HBO Maxia tietokoneelta televisioon. Katso lisätietoja kohdasta Lähettäminen televisioon Chromecastin avulla.

Äänenvoimakkuus

Voit säätää äänenvoimakkuutta viemällä hiiren Ääni-kuvakkeen päälle (kaiutin) ja sitten napsauttamalla ja vetämällä äänenvoimakkuuspalkin äänitasoa (pistettä). Voit myös painaa ylä- ja alanuolinäppäintä.

Voit mykistää äänen napsauttamalla Ääni-kuvaketta (kaiutin) tai M-näppäintä. Voit poistaa mykistyksen napsauttamalla Ääni-kuvaketta tai M-näppäintä uudelleen (äänenvoimakkuus palaa edelliselle tasolle).

Voit myös käyttää tietokoneen äänenvoimakkuussäätimiä.

Tekstitys, tekstitys kuulovammaisille ja vaihtoehtoinen ääni

Napsauta äänen ja tekstityksen painiketta (puhekupla), niin voit mukauttaa tekstitystä, kuulovammaisille tarkoitettua tekstitystä tai ääniraitaa. Katso lisätietoja kohdasta Tekstitys, tekstitys kuulovammaisille ja vaihtoehtoinen ääni.

Koko näyttö

Laajenna suoratoistettavaa sisältöä napsauttamalla Koko näyttö -painiketta (oikeassa alakulmassa). Poistu koko näytön tilasta napsauttamalla painiketta uudelleen tai painamalla Esc-näppäintä.

Voit säätää näitä toistovaihtoehtoja, kun katselet televisiota:

Toista/keskeytä

Kun katselet jotakin, voit vaihdella toiston ja keskeytyksen välillä seuraavasti:

Android TV

Paina Android TV:n kaukosäätimen suuntapainikkeiden keskellä olevaa painiketta.

Apple TV

Paina Apple TV:n kaukosäätimen Touch-kosketuspintaa tai Toista-/keskeytä-painiketta.

LG Smart TV

Paina LG Smart TV:n kaukosäätimen suuntapainikkeiden keskellä olevaa painiketta. Tai paina suuntapainikkeiden alapuolella olevia Toista-/keskeytä-painikkeita.

PlayStation-konsoli

Paina PS-ohjaimen X-painiketta.

Samsung-televisio

Paina Samsung-television kaukosäätimen suuntapainikkeiden keskellä olevaa painiketta.

Xbox-konsoli

Paina Xbox-ohjaimen A-painiketta.

Siirry eteenpäin tai taaksepäin

Kun katselet jotakin, voit siirtyä eteenpäin ja taaksepäin seuraavasti:

Android TV

Siirry eteenpäin pitämällä suuntapainikkeiden oikeaa painiketta painettuna ja taaksepäin pitämällä suuntapainikkeiden vasenta painiketta painettuna. Voit lisätä nopeutta (jopa nelinkertaiseksi) painamalla samaa painiketta uudelleen tai vähentää nopeutta painamalla vastakkaista painiketta. Voit jatkaa toistoa painamalla suuntapainikkeiden keskellä olevaa painiketta.

Siirry eteenpäin/taaksepäin

Voit siirtyä 15 sekuntia eteenpäin tai taaksepäin painamalla suuntapainikkeiden vasenta tai oikeaa painiketta.

Apple TV

Siirry eteenpäin tai taaksepäin pitämällä Touch-kosketuspinnan vasenta tai oikeaa puolta painettuna (Apple TV:n kaukosäätimestä). Voit myös siirtyä 10 sekuntia taaksepäin painamalla Touch-kosketuspinnan vasenta puolta ja 10 sekuntia eteenpäin painamalla sen oikeaa puolta.

LG Smart TV

Siirry eteenpäin painamalla suuntapainikkeiden oikeaa painiketta ja taaksepäin painamalla suuntapainikkeiden vasenta painiketta. Tai paina suuntapainikkeiden alapuolella olevia Eteenpäin-/taaksepäin-painikkeita.Voit lisätä nopeutta (jopa nelinkertaiseksi) painamalla samaa painiketta uudelleen tai vähentää nopeutta painamalla vastakkaista painiketta. Voit jatkaa toistoa painamalla suuntapainikkeiden keskellä olevaa painiketta.

Siirry eteenpäin/taaksepäin

Voit siirtyä 15 sekuntia eteenpäin tai taaksepäin painamalla suuntapainikkeiden vasenta tai oikeaa painiketta.

PlayStation-konsoli

Siirry eteenpäin painamalla R2-painiketta ja taaksepäin painamalla L2-painiketta.

Samsung-televisio

Siirry eteenpäin painamalla suuntapainikkeiden oikeaa painiketta ja taaksepäin painamalla suuntapainikkeiden vasenta painiketta. Voit lisätä nopeutta (jopa nelinkertaiseksi) painamalla samaa painiketta uudelleen tai vähentää nopeutta painamalla vastakkaista painiketta. Voit jatkaa toistoa painamalla suuntapainikkeiden keskellä olevaa painiketta.

Siirry eteenpäin/taaksepäin

Voit siirtyä 15 sekuntia eteenpäin tai taaksepäin painamalla suuntapainikkeiden vasenta tai oikeaa painiketta.

Xbox-konsoli

Siirry eteenpäin painamalla suuntapainikkeiden oikeaa painiketta ja taaksepäin painamalla suuntapainikkeiden vasenta painiketta (tai vasenta tai oikeaa bumper-painiketta).

Ohjelman tai elokuvan aloittaminen uudelleen
Apple TV

Voit aloittaa katselemasi sisällön alusta seuraavasti:

• Paina kosketuspintaa (ensimmäisen sukupolven kaukosäädin) tai kosketuslevyn keskiosaa (toisen sukupolven kaukosäädin) ja valitse sitten Alusta.
Muut laitteet

Voit aloittaa katselemasi sisällön alusta seuraavasti:

1. Palaa takaisin elokuvan tai jakson kuvausnäyttöön.
  2. Valitse Käynnistä uudelleen -kuvake (kiertonuoli taaksepäin). Ohjelman tai elokuvan toisto alkaa alusta.
Edistymispalkki

Edistymispalkki näyttää, missä vaiheessa katselusi on. Kulunut aika näkyy oikeassa alakulmassa, ja sen perässä näkyy kokonaisaika.

Kun katselet jotakin, voit käyttää edistymispalkkia seuraavasti:

Android TV

Paina kaukosäätimen suuntapainikkeiden keskellä olevaa painiketta ja siirry sitten eteenpäin edistymispalkissa painamalla suuntapainikkeiden oikeaa painiketta ja taaksepäin painamalla suuntapainikkeiden vasenta painiketta.

Apple TV
  • Sukupolven kaukosäädin: Paina kosketuspintaa ja siirry sitten eteenpäin tai taaksepäin edistymispalkissa pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  • Sukupolven kaukosäädin: Paina kosketuslevyn keskiosaa ja pidä sitten sormea kosketuslevyn reunalla, kunnes rengaskuvake ilmestyy näyttöön. Siirry sitten eteenpäin kiertämällä myötäpäivään tai taaksepäin kiertämällä vastapäivään.
LG Smart TV

Siirry eteenpäin edistymispalkissa pitämällä suuntapainikkeiden oikeaa painiketta painettuna ja taaksepäin pitämällä suuntapainikkeiden vasenta painiketta painettuna.

PlayStation-konsoli

Paina kaukosäätimen X-painiketta ja siirry sitten taaksepäin edistymispalkissa painamalla L1-painiketta ja eteenpäin painamalla R1-painiketta.

Samsung-televisio

Paina kaukosäätimen suuntapainikkeiden keskellä olevaa painiketta ja siirry sitten eteenpäin edistymispalkissa painamalla suuntapainikkeiden oikeaa painiketta ja taaksepäin painamalla suuntapainikkeiden vasenta painiketta.

Xbox-konsoli

Siirrä ohjaimen vasenta sauvaa ja siirry sitten eteenpäin tai taaksepäin edistymispalkissa vasemmalla tai oikealla bumper-painikkeella.

Tekstitys kuulovammaisille ja tekstitys

Intron ohittaminen

Kun alat katsella jotakin, saatat nähdä Ohita- tai Ohita intro -painikkeen näytön oikeassa alakulmassa. Valitsemalla tämän painikkeen voit ohittaa sisällön, joka toistetaan ennen ohjelmaa tai elokuvaa. Katso lisätietoja kohdasta Intron ohittaminen.

Katso myös kohtaa