Kuinka vaihdan HBO Maxin palveluntarjoajaa?

HBO Max on saatavana useilta palveluntarjoajilta. Palveluntarjoajasi on se, jonka kautta rekisteröidyit tai joka laskuttaa sinua HBO Maxista. Jos haluat vaihtaa palveluntarjoajaa, toimi seuraavasti:

Selvitä ensin, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan.

Etsi laskutuspalvelun tarjoaja
  1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileilla.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan.

Vaihe 1: Poista automaattinen uusiminen käytöstä

Jos HBO Max -tilauksesi on aktiivinen, sinun on poistettava automaattinen uusiminen käytöstä tai peruutettava tilauksesi. Kun teet tämän, katso, milloin tilauksesi päättyy. Voit jatkaa katsomista, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskautesi lopussa.

Vaihe 2: Odota, että tilauksesi päättyy

Odota, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskautesi lopussa.

Vaihe 3: Uudista tilaus toisen palveluntarjoajan kautta

Kun tilauksesi on päättynyt, uudista tilauksesi eri palveluntarjoajan kautta. Katso ohjeet siihen kohdasta Tilauksen uusiminen.