Hoe wijzig ik mijn HBO Max-provider?

HBO Max is verkrijgbaar via veel providers. Je provider is de provider via wie je je abonnement hebt afgesloten of die je facturen stuurt voor HBO Max. Doe het volgende als je van provider wilt wisselen:

Zoek eerst uit wie jou facturen stuurt voor je abonnement.

Mijn betaalprovider zoeken
  1. Open HBO Max of log in op HBOMax.com op je computer. Kun je niet inloggen?
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
    • Tv-apparaat: Kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Abonnement.
      Abonnementsgegevens zijn alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen.
  3. Hier kun je zien wie jou facturen stuurt voor je abonnement.

Stap 1: Het automatisch verlengen van je abonnement uitzetten

Als je een lopend HBO Max-abonnement hebt, moet je de automatische verlenging uitzetten of je abonnement opzeggen. Noteer dan ook wanneer je abonnement verloopt. Je kunt blijven streamen totdat de factuurperiode van je abonnement afloopt.

Stap 2: Wachten tot je abonnement verloopt

Wacht tot de factuurperiode van je abonnement afloopt.

Stap 3: Je abonnement verlengen via een andere provider

Verleng je abonnement via een andere provider zodra je abonnement is verlopen. Zie Hoe verleng ik mijn abonnement? om te zien hoe je dat kunt doen.