Hur gör jag för att ändra / byta HBO Max leverantör?

HBO Max är tillgängligt från många leverantörer. Din leverantör är den du registrerade dig genom eller som fakturerar dig för HBO Max. Om du vill byta leverantör gör du följande:

Ta först reda på genom vem ditt abonnemang faktureras.

Hitta min faktureringsleverantör
  1. Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in?
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster). Välj Abonnemang.
    • LG TV eller PlayStation: Välj ikonen för inställningar (nere till vänster) och därefter Konto.
    • Annan TV-enhet: Välj din profil (uppe till vänster) och därefter Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger) och därefter Abonnemang.
      Abonnemangsinformation är endast tillgänglig för Vuxenprofiler.
  3. Här kan du se vem ditt abonnemang faktureras genom.

Steg 1: Slå av automatisk förnyelse

Om ditt HBO Max-abonnemang är aktivt måste du inaktivera automatisk förnyelse eller avbryta ditt abonnemang. När du gör detta ska du notera när ditt abonnemang går ut. Du kan fortsätta streama tills ditt abonnemang går ut i slutet av din faktureringsperiod.

Steg 2: Vänta på att ditt abonnemang går ut

Vänta tills ditt abonnemang gått ut i slutet av din faktureringsperiod.

Steg 3: Förnya genom en annan leverantör

När ditt abonnemang gått ut kan du förnya det via en annan leverantör. Du finner information om hur du gör detta i Hur förnyar jag?