Hvordan skifter jeg HBO Max-udbyder?

HBO Max er tilgængelig hos mange udbydere. Din udbyder er den, du har tilmeldt dig gennem, eller som fakturerer dig for HBO Max. Hvis du ønsker at skifte udbyder, skal du gøre følgende:

Først skal du finde ud af, hvem dit abonnement faktureres gennem.

Find min faktureringsudbyder
  1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige med Voksenprofiler.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem.

Trin 1: Slå automatisk fornyelse fra

Hvis dit HBO Max-abonnement er aktivt, skal du slå automatisk fornyelse fra eller opsige dit abonnement. Når du gør det, skal du huske, hvornår dit abonnement udløber. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode.

Trin 2: Vent på, at dit abonnement udløber

Vent, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode.

Trin 3: Forny via en anden udbyder

Når dit abonnement er udløbet, skal du forny dit abonnement via en anden udbyder. Du kan finde ud af hvordan under Hvordan fornyer jeg?