Како да го променам операторот за HBO Max?

HBO Max е достапна кај многу оператори. Твој оператор е оној преку кого се имаш регистрирано или оној што ти наплаќа за HBO Max. Ако сакаш да го промениш операторот, направи го следново:

Прво, дознај преку кого ти се наплаќа претплатата:

Како да го најдам мојот давател на услуги за наплата
 1. Отвори ја HBO Max или најави се на HBOMax.com на компјутерот. Не можеш да се најавиш?
 2. Направи едно од следниве:
  • Телефон или таблет: Допри го вашиот профил (горе десно), иконата Поставки (запченик, горе десно), а потоа допри или оди на Претплата.
  • ТВ уред: Избери ја иконата Поставки (запченик, долу лево), а потоа избери Сметка.
  • Компјутер: Избери го вашиот профил (горе десно), потоа избери Поставки и најди Претплата.
   Информациите за претплатата се достапни само на профилите за возрасни.
 3. Овде може да видиш преку кого ти се наплаќа претплатата.

Чекор 1: Исклучи го автоматското обновувување

Ако твојата претплата на HBO Max е активна, ќе треба да го исклучиш автоматското обновување или да ја откажеш претплатата. Кога ќе го направиш ова, забележи кога ти истекува претплатата. Може да продолжиш со гледање додекане ти истече претплатата на крајот на периодот за наплата.

Чекор 2: Почекај да ти истече претплатата

Почекај додека не ти истече претплатата на крајот на периодот за наплата.

Чекор 3: Обнови преку друг оператор

Откако ќе ти истече претплатата, обнови ја преку друг оператор. За да дознаеш како, види Како да обновам?