Tilknyt konti: Jeg har ikke fået en engangskode

Ændring af kontooplysninger?
Hvis du forsøger at ændre dit kontonavn, din e-mailadresse eller din adgangskode, skal du læse afsnittet Skift din e-mail eller adgangskode.

Når du opretter en konto efter at have tilknyttet dit udbyderabonnement, får du vist skærmbilledet "Konto fundet".

Hvis du vælger Bekræft e-mailadresse på skærmbilledet Konto fundet, sender vi dig en engangskode til din kontomailadresse. Emnelinjen i denne e-mail er Her er din engangskode, og den skulle ankomme et par minutter efter, at du har valgt Bekræft e-mailadresse.

Hvis du ikke får denne e-mail, skal du gøre følgende:

• Søg i alle mapper i din indbakke efter en e-mail fra HBO Max (herunder din mappe med tilbudsmails og spam).
  • Vælg knappen send engangskode igen på skærmen Indtast kode, og tjek din e-mail igen.
  • Kontroller den e-mailadresse, der vises øverst på skærmen Indtast kode.