Strøm på TV-en din med AirPlay

Du kan bruke AirPlay til å strømme HBO Max fra iPhone eller iPad til den AirPlay 2-kompatible enheten din. Slik går du frem:

1. Koble iOS-enheten til samme Wi-Fi-nettverk som den AirPlay 2-kompatible enheten din.
  2. Forsikre deg om at du har den nyeste programvaren på enhetene dine. Se Få hjelp til AirPlay for å finne ut hvordan du går frem.
  3. MForsikre deg om at AirPlay er aktivert på den AirPlay 2-kompatible enheten din.
  4. Åpne HBO Max på iOS-enheten din og start avspillingen av en video.
  5. Trykk på skjermen og så på AirPlay-knappen (rektangel og trekant) øverst til høyre.
  6. Velg enheten du vil strømme på via AirPlay.