Suoratoisto TV:hen AirPlayn avulla

Voit AirPlayn avulla suoratoistaa HBO Maxia iPhonesta tai iPadista AirPlay 2 -yhteensopivaan laitteeseen. Tässä ohjeet:

1. Yhdistä iOS-laite samaan Wi-Fi-verkkoon kuin AirPlay 2 -yhteensopiva laite.
  2. Varmista, että laitteissasi on uusimmat ohjelmistot. Löydät ohjeet kohdasta Hae AirPlayta koskevia ohjeita.
  3. Varmista, että AirPlay on käytössä AirPlay 2 -yhteensopivassa laitteessasi.
  4. Avaa HBO Max iOS-laitteella ja ala toistaa videota.
  5. Napauta näyttöä ja napauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa AirPlay-painiketta (suorakaide ja kolmio).
  6. Valitse laite, johon haluat suoratoistaa AirPlayn avulla.

Tarvitsetko apua? Katso Applen artikkeli AirPlay ei toimi.

Peilaa näyttö

Jos haluat peilata iOS:n tai Macin näytön AirPlay 2 -yhteensopivaan laitteeseen, toimi seuraavasti:

1. Yhdistä iOS-laite tai Mac samaan Wi-Fi-verkkoon kuin AirPlay 2 -yhteensopiva laite.
  2. Varmista, että AirPlay on käytössä AirPlay 2 -yhteensopivassa laitteessasi.
  3. Tee yksi seuraavista:
    • iOS: Avaa Ohjauskeskus ja napauta Näytön peilaaminen. Napauta sitten laitetta, johon haluat suoratoistaa AirPlayn avulla. Tarvitsetko apua? Katso Applen artikkeli iOS:n näytön peilaaminen.
    • Mac: Napsauta AirPlay-kuvaketta näytön yläreunan valikkopalkista ja valitse sitten AirPlay 2 -yhteensopiva laite.
  4. Jos television näyttöön tulee AirPlay-salasanakoodi, anna se iOS-laitteeseen tai Maciin.