Streamen naar je televisie met AirPlay

Je kunt HBO Max vanaf je iPhone of iPad naar je apparaat dat AirPlay 2 ondersteunt streamen via AirPlay. Zo doe je dat:

1. Verbind je iOS-apparaat met hetzelfde wifi-netwerk als je apparaat dat AirPlay 2 ondersteunt.
  2. Zorg dat je de nieuwste versie van de software op je apparaten hebt. Zie Hulp met AirPlay om te zien hoe je dat kunt doen.
  3. Zorg ervoor dat AirPlay is ingeschakeld op je apparaat dat AirPlay 2 ondersteunt.
  4. Open HBO Max op je iOS-apparaat en speel een video af.
  5. Tik op het scherm en dan rechtsboven op de knop AirPlay (rechthoek en driehoek).
  6. Kies het apparaat waar je naar wilt streamen met AirPlay.

Heb je hulp nodig? Zie het artikel AirPlay werkt niet van Apple.

Je scherm spiegelen

Doe het volgende om je iOS- of Mac-scherm te spiegelen op je apparaat dat AirPlay 2 ondersteunt:

1. Verbind je iOS- of Mac-apparaat met hetzelfde wifi-netwerk als je apparaat dat AirPlay 2 ondersteunt.
  2. Zorg ervoor dat AirPlay is ingeschakeld op je apparaat dat AirPlay 2 ondersteunt.
  3. Kies een van de volgende opties:
    • iOS: Open het Control Center en tik op Scherm spiegelen. Tik op het apparaat waar je naar wilt streamen met AirPlay. Heb je hulp nodig? Zie het artikel Je iOS-scherm spiegelen van Apple.
    • Mac: Klik op het icoon AirPlay in de menubalk bovenaan je scherm en kies dan je apparaat dat AirPlay 2 ondersteunt. Heb je hulp nodig? Zie het artikel Je Mac-beeldscherm spiegelen van Apple.
  4. Verschijnt er een wachtwoord voor AirPlay op je televisie? Voer het dan in op je iOS- of Mac-apparaat.