Casten naar je televisie met Chromecast

Je kunt Chromecast gebruiken om HBO Max vanaf je computer, telefoon of tablet naar je televisie te casten.

Opmerking  Als je een Chromecast met Google TV-apparaat hebt, kun je streamen met behulp van de HBO MAX-app.

Vanaf welk apparaat cast je?

Je kunt vanaf je telefoon of tablet (iOS of Android) naar je televisie casten. Zo doe je dat:

1. Installeer Chromecast op je Android- of iOS-apparaat (ga naar het artikel Je Chromecast-apparaat instellen van Google en kies Android of iPhone & iPad).
  2. Zorg dat je Chromecast en je telefoon of tablet zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  3. Open HBO Max op je telefoon of tablet en speel een titel af.
  4. Tik rechtsboven in de hoek op de Google Cast-knop (rechthoek met wifi-symbool).
    Geen Cast-knop? Zie iOS: Geen Cast-knop of Android: Casten vanaf Google Home.
  5. Tik op het apparaat waarnaar je wilt casten.

Als je verbonden bent, speelt HBO Max automatisch af op je televisie. Als je wilt stoppen met casten, tik je nogmaals op de Cast-knop en dan op Verbinding verbreken.

Ga voor meer informatie naar het artikel Problemen met je Chromecast oplossen van Google.

Zo cast je HBOMax.com vanaf je computer naar je televisie:

1. Je Chromecast installeren via je Android- of iOS-apparaat.
  2. Zorg dat je Chromecast en je computer zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  3. Open de Chrome-browser op je computer en ga naar HBOMax.com.
  4. Speel een titel af en klik rechtsonder in de hoek van het scherm op de Google Cast-knop (rechthoek met wifi-symbool).
  5. Kies het apparaat waarnaar je wilt casten.

Als je verbonden bent, speelt HBO Max automatisch af op je televisie. Als je wilt stoppen met casten, tik je nogmaals op de Cast-knop en dan op het apparaat waarnaar je cast.

Ga voor meer informatie naar het artikel Chromecast Help van Google.

iOS: Geen Cast-knop

Als de Cast-knop (rechthoek met wifi-symbool) ontbreekt, moet je mogelijk je iOS-instellingen aanpassen. Zo doe je dat:

1. Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen, scrol naar beneden en selecteer HBO Max.
  2. Zorg dat Bluetooth en Lokale netwerktoegang beide zijn ingeschakeld.
  3. Sluit HBO Max en open de app opnieuw.

Het kan een minuut duren voor de Cast-knop verschijnt.

Casten vanaf de Google Home-app (Android)

Cast vanaf de Google Home-app op je Android-apparaat. Zo doe je dat:

1. Zorg dat je Chromecast en Android-apparaat zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Open de Google Home-app op je telefoon of tablet.
  3. Tik op het apparaat waarnaar je wilt casten.
  4. Tik op Mijn scherm casten > Scherm casten.
  5. Open HBO Max en begin met streamen als je scherm op je televisie verschijnt.

Ga naar Chromecast Help voor meer informatie of hulp: