Како да се одјавам?

Еве како да се одјавите од HBO Max:

 • Телефон или таблет: Допрете го вашиот профил (горе десно), иконата Поставки (запченик, горе десно), а потоа најдете Одјава
 • Компјутер: Изберете го вашиот профил (горе десно), а потоа Одјава.
 • ТВ уред: Изберете ја иконата Поставки (запченик, долу лево), одете надесно за да изберете Одјава, а потоа изберете Одјава.

Одјавување од други уреди

Можете далечински да се одјавите од друг уред од телефонот, таблетот или компјутерот. Еве како:

 1. Преземете ја апликацијата HBO Max или одете на HBOMax.com.
 2. Изберете го вашиот профил (горе десно).
 3. Изберете ја иконата Поставки (запченик, горе десно) на телефонот или Поставки на компјутер.
 4. Допрете или одете на Уреди и потоа изберете Управување со уреди (ако е достапно).
  Само профилите за возрасни можат да управуваат со уреди.
 5. Овде можете да најдете листа на уреди на коишто се користела вашата сметка.
 6. За да се одјавите од:
  • Еден уред: Изберете X (покрај уредот).
  • Сите уреди: Изберете Одјави се од сите уреди.
Важно
Треба да се одјавите од уредите што повеќе не ги поседувате. Ако мислите дека некој може да има пристап до вашата сметка на HBO Max без ваша дозвола, одете на Спречете некој да ја користи вашата сметка.