Hantera enheter med ditt konto

Du kan se en lista över enheter som du har loggat in på med ditt konto (se steg nedan). Det finns ingen gräns för antalet enheter du kan använda med ditt konto, antalet enheter som streamar samtidigt är dock begränsat.

Vilken enhet använder du?

Så här hanterar du enheter på din telefon eller surfplatta:

1. Öppna HBO Max på din telefon eller surfplatta.
  2. Tryck på din profil (uppe till höger) och sedan på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger).
  3. Tryck eller bläddra till Enheter. Tryck på Hantera enheter (om tillgängligt). (Endast profiler för vuxna kan hantera enheter.)
  4. Här kan du se en lista över enheter som har använt ditt konto samt när de senast användes. Enheter läggs till automatiskt i den här listan när du loggar in på en enhet.
  5. Ta bort alla enheter som du inte längre använder eller äger. För att göra detta trycker du på X för att logga ut från enheten.

Så här hanterar du enheter på din dator:

1. Gå till HBOMax.com på din dator och logga in.
  2. Välj din profil (uppe till höger), välj Inställningar och bläddra ner till Enheter.
  3. Välj Hantera enheter (är endast tillgänglig för Vuxenprofiler).
  4. Här kan du se en lista över enheter som har använt ditt konto samt när de senast användes. Enheter läggs till automatiskt i den här listan när du loggar in på en enhet.
  5. Ta bort alla enheter som du inte längre använder eller äger. För att göra detta klickar du på X för att logga ut från enheten.
Viktigt
Om du misstänker att ditt konto används utan din tillåtelse, se Stoppa oönskad användning av ditt konto.

Inloggning från ny enhet

När ditt konto loggar in från en ny enhet får du ett e-postmeddelande med följande information:

• Typ av enhet
  • Var (den ungefärliga platsen)
  • När (datum och tid)

Om du inte känner igen enheten rekommenderar vi att du byter ut ditt lösenord och loggar ut från alla enheter. För att få reda på hur du gör det, se Stoppa någon från att använda ditt konto.