Hantera enheter med ditt konto

Du kan se en lista över enheter som du har loggat in på med ditt konto (se steg nedan). Det finns ingen gräns för antalet enheter du kan använda med ditt konto, antalet enheter som streamar samtidigt är dock begränsat.

Vilken enhet använder du?

Så här hanterar du enheter på din telefon eller surfplatta:

1. Öppna HBO Max på din telefon eller surfplatta.
  2. Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och tryck därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster).
  3. Tryck på Hantera enheter (är endast tillgänglig för Vuxenprofiler).
  4. Här kan du se en lista över enheter som har använt ditt konto samt när de senast användes. Enheter läggs till automatiskt i den här listan när du loggar in på en enhet.
  5. Ta bort alla enheter som du inte längre använder eller äger. För att göra detta trycker du på X för att logga ut från enheten.

Så här hanterar du enheter på din dator:

1. Gå till HBOMax.com på din dator och logga in.
  2. Välj din profil i det övre högra hörnet.
  3. Välj Hantera enheter (är endast tillgänglig för Vuxenprofiler).
  4. Här kan du se en lista över enheter som har använt ditt konto samt när de senast användes. Enheter läggs till automatiskt i den här listan när du loggar in på en enhet.
  5. Ta bort alla enheter som du inte längre använder eller äger. För att göra detta klickar du på X för att logga ut från enheten.
Viktigt
Om du misstänker att ditt konto används utan din tillåtelse, se Stoppa någon från att använda ditt konto.