Kan inte logga in på HBO Max

Vilken enhet använder du?

Om du inte kan logga in på din telefon eller surfplatta kan du pröva följande steg:

Steg 1: Pröva på en annan enhet

Try logga in på HBO Max med en annan enhet som stöds, t.ex. en dator på HBOMax.com eller din TV.

Om du kan logga in på en annan enhet, se Felsöka telefon eller surfplatta. Om du fortfarande inte kan logga in, pröva nästa steg.

Steg 2: Återställ ditt lösenord

Pröva att återställa ditt lösenord. Om detta inte fungerar, se kan inte återställa mitt lösenord.

Steg 3: Återställ ditt abonnemang

Om du startade ditt abonnemang med HBO Max-appen, pröva att återställa ditt App Store-abonnemang.

Om du inte kan logga in på HBOMax.com så kan du pröva följande steg:

Steg 1: Uppdatera din webbläsare

• Se till att du använder en webbläsare som stöds.
  • Kontrollera om det finns en uppdatering tillgänglig för din webbläsare. För att få reda på hur du gör detta söker du på internet efter "uppdatering" + namnet på din webbläsare (d.v.s. uppdatering av Chrome).

Steg 2: Pröva på en annan enhet

Pröva att logga in på din telefon, surfplatta eller TV. Om du inte kan logga in på någon enhet, pröva att återställa ditt lösenord. Om detta inte fungerar, se kan inte återställa mitt lösenord. Om du kan logga in på en annan enhet så prövar du nästa steg.

Steg 3: Ladda om HBOMax.com

Gå till HBOMax.com och gör en hård uppdatering av sidan. För anvisningar om hur du gör detta, sök på Internet efter "hård uppdatering" + namnet på din webbläsare (t.ex. "hård uppdatering Firefox"). Om du använder Chrome-webbläsaren på en dator håller du ner Ctrl-tangenten och klickar på "Ladda om"-knappen (för Chrome på en Mac håller du ner Shift-tangenten och klickar på "Ladda om"-knappen). När sidan laddats om försöker du logga in igen.

Steg 4: Pröva med en annan webbläsare

Pröva med en annan webbläsare som stöds. Detta hjälper dig att avgöra om problemet är begränsat till en viss webbläsare. Se till att kakor är aktiverade i din webbläsare.

Steg 5: Rensa kakor och cacheminne

1. Rensa din webbläsares kakor från HBOMax.com. För att ta reda på hur du gör detta söker du i din webbläsares hjälp efter "kakor".
  2. Stäng och öppna din webbläsare igen.
  3. Gå till HBOMax.com och försök att logga in igen.

Om du fortfarande inte kan logga in kan du försöka rensa webbläsarens cacheminne. För att ta reda på hur du gör detta söker du i din webbläsares hjälp efter "rensa cacheminne".

Om du inte kan logga in på din TV-enhet kan du pröva följande steg:

Steg 1: Pröva på en annan enhet

Try logga in på HBO Max på din telefon, surfplatta eller dator (på HBOMax.com).

Steg 2: Återställ ditt lösenord

Om du inte kan logga in på någon enhet, pröva att återställa ditt lösenord. Om detta inte fungerar, sekan inte återställa mitt lösenord.

Step 3: Code not working?

(Android TV, LG Smart TV, PlayStation, Samsung TV, eller Xbox)

Om du kan logga in på en annan enhet över huvud taget kan du pröva stegen i Fungerar inte koden?

Steg 4: Återställ ditt abonnemang

Om du startade ditt abonnemang med HBO Max-appen, pröva att återställa ditt App Store-abonnemang.