Apparaten beheren met mijn account

Je kunt een lijst met apparaten zien waarop je hebt ingelogd met je account (zie onderstaande stappen). Er is geen limiet op het aantal apparaten dat je kunt gebruiken met je account, maar er is wel een limiet aan het aantal apparaten dat tegelijk kan streamen.

Met het Basic-abonnement (niet verkrijgbaar voor nieuwe of terugkerende abonnees) kun je op één apparaat tegelijk streamen.

Voor meer informatie, zie Standaard- en Basic-abonnementen.

Welk apparaat gebruik je?

Zo beheer je apparaten op je telefoon of tablet:

1. Open HBO Max op je telefoon of tablet.
  2. Tik op je profiel (rechtsboven) en dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven).
  3. Tik op of scrol naar Apparaten. Tik op Apparaten beheren (indien beschikbaar). (Alleen profielen voor volwassenen kunnen apparaten beheren.)
  4. Hier zie je een lijst van apparaten waarop je account is gebruikt en wanneer ze voor het laatst zijn gebruikt. Apparaten worden automatisch toegevoegd aan deze lijst wanneer je inlogt op een apparaat.
  5. Verwijder alle apparaten die je niet meer gebruikt of bezit. Om dat te doen, tik je op X om uit te loggen op het apparaat.

Zo beheer je apparaten op je computer:

1. Ga naar HBOMax.com op je computer en log in.
  2. Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en scrol naar beneden naar Apparaten.
  3. Kies Apparaten beheren (Apparaten beheren is alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  4. Hier zie je een lijst van apparaten waarop je account is gebruikt en wanneer ze voor het laatst zijn gebruikt. Apparaten worden automatisch toegevoegd aan deze lijst wanneer je inlogt op een apparaat.
  5. Verwijder alle apparaten die je niet meer gebruikt of bezit. Om dit te doen, klik je op X om uit te loggen op het apparaat.
Belangrijk
Als je vermoedt dat je account zonder je toestemming wordt gebruikt, zie dan Stop ongewenst gebruik van je account.

Inloggen op een nieuw apparaat

Wanneer er met je account wordt ingelogd op een nieuw apparaat, ontvang je een e-mail met de volgende gegevens:

• Type apparaat
  • Waar (de geschatte locatie van het apparaat)
  • Wanneer (datum en tijd)

Als je het apparaat niet herkent, raden we je aan je wachtwoord te wijzigen en uit te loggen op alle apparaten. Hoe je dit kunt doen, lees je in Stop ongewenst gebruik van je account.