HBO Maxin palveluntarjoajat

Pyrimme siihen, että HBO Max on saatavilla mahdollisimman monilta palveluntarjoajilta. Tässä on luettelo palveluntarjoajista, jotka tukevat tällä hetkellä HBO Maxia.

HBO Maxin palveluntarjoajat

HBOMax.com

Voit rekisteröityä kauttamme (HBO Nordic AB) osoitteessa HBOMax.com ja kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella.

Sovelluskaupat

Voit rekisteröityä käyttäen HBO Max -sovellusta Android- ja Apple-laitteilla (puhelin, tabletti tai TV).

• Apple App Store
  • Google Play

Voit tehdä tilauksen käyttäen HBO Max -sovellusta ja sitten kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella.

TV-palveluntarjoajat ja matkapuhelinoperaattorit

Siirry Valitse palveluntarjoajasi -sivulle, jossa on luettelo tuetuista TV-palveluntarjoajista ja matkapuhelinoperaattoreista. Voit toimia myös seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Linkitä palveluntarjoaja.
  4. Löydät sitten luettelon palveluntarjoajista, jotka tukevat HBO Maxia.

Kun olet tilannut HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, voit linkittää palveluntarjoajasi tilauksen uuteen tiliin tai tehdä linkityksen olemassa olevaan tiliin.