HBO Maxin palveluntarjoajat

Pyrimme siihen, että HBO Max on saatavilla mahdollisimman monilta palveluntarjoajilta. Tässä on luettelo palveluntarjoajista, jotka tukevat tällä hetkellä HBO Maxia.

HBO Maxin palveluntarjoajat

HBOMax.com

Voit rekisteröityä kauttamme (HBO Nordic AB) osoitteessa HBOMax.com ja kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella.

Sovelluskaupat

Voit rekisteröityä käyttäen HBO Max -sovellusta Android- ja Apple-laitteilla (puhelin, tabletti tai TV) sekä Samsung-televisioilla.

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung-televisio

Voit tehdä tilauksen HBO Max -sovelluksella ja sitten kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella.

TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori

Voit siirtyä Valitse palveluntarjoajasi -sivulle ja hakea palveluntarjoajaasi tai noudattaa näitä ohjeita:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Linkitä palveluntarjoaja.
  4. Löydät sitten luettelon palveluntarjoajista, jotka tukevat HBO Maxia.

Kun olet tehnyt tilauksen, kirjaudu sisään palveluntarjoajallasi ja linkitä tilauksesi uuteen tai olemassa olevaan HBO Max -tiliin.