HBO Max-udbydere

Vi arbejder på at gøre HBO Max tilgængelig via så mange udbydere som muligt. Her er en liste over udbydere, der i øjeblikket understøtter HBO Max.

HBO Max-udbydere

HBOMax.com

Du kan tilmelde dig gennem os (HBO Nordic AB) på HBOMax.com og logge ind på en hvilken som helst understøttet enhed.

App-butikker

Du kan tilmelde dig ved hjælp af HBO Max-appen på Android- og Apple-enheder (telefon, tablet eller tv) samt Samsung-tv'er.

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Du kan abonnere ved hjælp af HBO Max-appen og derefter logge ind på en hvilken som helst understøttet enhed.

Tv- eller mobiludbyder

Du kan gå til siden Vælg din udbyder og søge efter din udbyder eller følge disse trin:

1. Gå til HBOMax.com på din computer.
  2. Vælg Log ind i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Tilknyt udbyder.
  4. Her finder du en liste over udbydere, der understøtter HBO Max.

Når du har tilmeldt dig, skal du logge ind med din udbyder for at knytte dit abonnement til en ny eller eksisterende HBO Max-konto.