HBO Max-udbydere

Vi arbejder på at gøre HBO Max tilgængelig via så mange udbydere som muligt. Her er en liste over udbydere, der i øjeblikket understøtter HBO Max.

HBO Max-udbydere

Tv- eller mobiludbyder

Hvis du abonnerer på HBO Max via en tv- eller mobiludbyder, kan din udbyder oplyse dig om, hvordan du kan registrer dig dit HBO Max-abonnement til en konto. Når du har en HBO Max-konto, kan du logge ind med din HBO Max-mail og adgangskode.

Gå til siden Vælg din udbyder for at få en liste over understøttede tv- og mobiludbydere. Hvis din udbyder ikke er med på listen, understøtter de muligvis ikke HBO Max endnu.

HBOMax.com

Du kan tilmelde dig gennem os (HBO Nordic AB) på HBOMax.com og ogge ind på en hvilken som helst understøttet enhed.

App-butikker

Du kan tilmelde dig med HBO Max-appen på Android- og Apple-enheder (telefon, tablet eller tv).

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Du kan tegne abonnement ved hjælp af HBO Max-appen og derefter logge ind på en hvilken som helst understøttet enhed.