HBO Max-leverantörer

Vi arbetar på att göra HBO Max tillgängligt genom så många leverantörer som möjligt. Här är en lista över leverantörer som för närvarande stöder HBO Max.

HBO Max-leverantörer

HBOMax.com

Du kan registrera dig genom oss (HBO Nordic AB) på HBOMax.com och logga in på en enhet som stöds.

Appbutiker

Du kan registrera dig med HBO Max-appen på Android- och Apple-enheter (telefon, surfplatta eller TV) och Samsung TV.

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Du kan skapa ett konto med HBO Max-appen och därefter logga in på en enhet som stöds.

TV- eller mobilleverantör

Du kan gå till sidan Välj din leverantör och sök efter din leverantör eller följ dessa steg:

1. Gå till HBOMax.com på din dator.
  2. I det övre högra hörnet väljer du Logga in.
  3. Tryck på Länka leverantör.
  4. Här hittar du en lista över leverantörer som stöder HBO Max.

När du skapat ett konto, logga in med din leverantör för att länka ditt abonnemang till ett nytt eller existerande HBO Max-konto.