Min leverantör är inte listad

Din leverantör är den du registrerade dig genom eller som fakturerar dig för HBO Max. Se vår lista över HBO Max-leverantörer.

Hur får man HBO Max?

Hur registrerade du dig?

HBOMax.com eller HBO Max app

Öppna HBO Max och logga in med ditt kontos e-postadress och lösenord.

Apple eller Google Play

Abonnerar du via en appbutik?

• Apple App Store
  • Google Play

Öppna HBO Max och logga in med ditt kontos e-postadress och lösenord.

TV- eller mobilleverantör

Om du abonnerar på HBO Max via en TV- eller mobilleverantör kommer din leverantör att berätta hur du länkar ditt HBO Max-abonnemang till ett konto. När du har ett HBO Max-konto loggar du in med din e-postadress och lösenord för HBO Max.

Gå till sidan Välj din leverantör för en lista över TV- och mobilleverantörer som stöds. Om din leverantör inte är listad så kanske de inte stöder HBO Max ännu.