Palveluntarjoajani ei ole luettelossa

Palveluntarjoajasi on se, jonka kautta rekisteröidyit tai joka laskuttaa sinua HBO Maxista.

Kuinka saat HBO Maxin?

Kuinka rekisteröidyit käyttäjäksi?

HBOMax.com tai HBO Max -sovellus

Avaa HBO Max ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Apple, Google Play tai Samsung

Teitkö tilauksen sovelluskaupan kautta?

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung-televisio

Avaa HBO Max ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori

Jos tilaat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, palveluntarjoajasi kertoo sinulle, kuinka rekisteröityä ja linkittää HBO Max -tilauksesi tiliin. Kun sinulla on HBO Max -tili, kirjaudut sisään HBO Maxin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Siirry Valitse palveluntarjoajasi -sivulle, jossa on luettelo tuetuista TV-palveluntarjoajista ja matkapuhelinoperaattoreista. Jos palveluntarjoajasi ei ole luettelossa, se ei ehkä vielä tue HBO Maxia.