Palveluntarjoajani ei ole luettelossa

Palveluntarjoajasi on se, jonka kautta rekisteröidyit tai joka laskuttaa sinua HBO Maxista. Katso luetteloa HBO Maxin palveluntarjoajista.

Kuinka saat hankittua HBO Maxin?

Kuinka rekisteröidyit käyttäjäksi?

HBOMax.com tai HBO Max -sovellus

Avaa HBO Max ja kirjaudu sisään tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Apple tai Google Play

Teitkö tilauksen sovelluskaupan kautta?

• Apple App Store
  • Google Play

Avaa HBO Max ja kirjaudu sisään tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori

Jos tilaat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, palveluntarjoajasi kertoo sinulle, kuinka llinkität HBO Max -tilauksesi tiliin. Kun sinulla on HBO Max -tili, kirjaudut sisään HBO Maxin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Siirry Valitse palveluntarjoajasi -sivulle, jossa on luettelo tuetuista TV-palveluntarjoajista ja matkapuhelinoperaattoreista. Jos palveluntarjoajasi ei ole luettelossa, se ei ehkä vielä tue HBO Maxia.