Felsöka HBO Max på din dator

Om videor buffras så ska du läsa HBO Max laddas långsamt, buffrar eller pausar.

Den högsta upplösningen som stöds av HBOMax.com är 1080p. Om din videoupplösning är större än 1080p så kan det hända att videor inte spelas upp i helskärm eller klipps av. För att lösa detta, prova att ändra din skärmupplösning.

Om du har problem med att spela upp videor på din dator här är några saker att prova:

Uppdatera din webbläsare

Se till att du använder en webbläsare som stöds. Se Webbläsare som stöds.

Om din webbläsare stöds så uppdaterar du din webbläsare till den senaste versionen. För att få reda på hur du gör detta söker du på internet efter 'uppdatering' + namnet på din webbläsare (d.v.s. uppdatering av Chrome).

Testa din anslutning

Du gör detta genom att öppna en webbläsare och söka efter 'Test av internethastighet'. Utför därefter ett hastighetstest. Du behöver en nedladdningshastighet på minst 5 Mbit/s. Om videor buffras så ska du läsa HBO Max laddas långsamt, buffrar eller pausar.

Logga ut och starta om datorn
  1. På HBOMax.com väljer du din profil (uppe till höger) och därefter Logga ut.
  2. Stäng din webbläsare och starta om datorn.
  3. Gå tillbaka till HBOMax.com, logga in, och försök därefter att streama igen.
Ändra inställningen för autoplay

Ändra webbläsarens inställningar och tillåt autoplay på webbplatsen play.hbomax.com. För att få reda på hur du gör detta söker du på internet efter 'autoplay' + namnet på din webbläsare (d.v.s. autoplay av Chrome).

Safari på Mac

Om du använder Safari 11 eller senare på din Mac så provar du dessa steg:

1. Öppna Safari och gå till HBOMax.com.
  2. Välj i Safari-menyn Inställningar för den här webbplatsen.
  3. Håll musen bredvid Autoplay och välj Tillåt all autoplay.
  4. Ladda om sidan (håll ned knapparna Alternativ och Kommando och tryck därefter på R).

Om du fortfarande har problem med att spela upp videor så uppdaterar du din macOS (vilket inkluderar webbläsaren Safari) till den senaste versionen som din dator kan använda. För att få reda på hur, se Apples artikel Håll din Mac uppdaterad.

Prova en annan webbläsare

Prova att använda en annan webbläsare som stöds.

Om du inte har några problem med en annan webbläsare så kontrollerar du din webbläsarkonfiguration:

• Se till att kakor från tredje part är aktiverade.
  • Inaktivera annonsblockeringsprogram.
  • Stäng av privat surfning eller inkognitoläge.
  • Inaktivera webbläsarplugins och tillägg.
Rensa cacheminnet och öppna din webbläsare igen
  1. Rensa webbläsarens cacheminne. För att få reda på hur du gör detta, sök efter 'rensa cacheminne' i webbläsarens hjälp.
  2. Stäng och öppna din webbläsare igen.
  3. Logga in på HBOMax.com och prova att spela upp en video.
Spela i helskärm
När du har börjat spela upp en video flyttar du musen till det nedre högra hörnet och klickar på helskärmsikonen (pilar som pekar utåt). För att lämna helskärmsläget klickar du på helskärmsikonen igen eller Esc-knappen.

Mer felsökning av webbläsare

Se även: Varför finns det svarta staplar runt videon?