Frågor och svar om HBO Max-fakturering

Här är några vanliga frågor och svar:

Betala för HBO Max

Hur mycket kostar HBO Max?

HBO Max är tillgängligt från många leverantörer och priserna varierar beroende på leverantör och land. För prisinformation, se HBOMax.com.

Tillkommer det ytterligare avgifter?

Beroende på var du befinner dig kan lokala skatter komma att debiteras. Vissa finansinstitut kan lägga till transaktionsavgifter om du inte använder en lokal betalningsmetod. Dessa avgifter tas ut av din bank - kontakta din bank om du har några frågor.

Vad händer om avgiften inte är som förväntat?

Om din avgift inte är som förväntat kan det vara på grund av ett par olika orsaker:

• Tillämpliga skatter läggs till på kostnaden för ditt abonnemang.
  • Du kanske har en annan faktureringsperiod än du trodde (per månad eller år.
  • Ditt reklamerbjudande kan ha gått ut och du debiterades standardavgiften för abonnemang.

Om ingen av dessa orsaker stämmer och om du faktureras genom oss (HBO Nordic AB), kontakta oss. Om du faktureras genom ett annat företag, kontakta dem för att få hjälp.

Vilka betalningsmetoder godkänns?

Om du registrerar dig hos oss på HBOMax.com kan du använda Visa, MasterCard och PayPal.

Ditt kredit- eller betalkort måste ha stöd för automatiska återkommande betalningar och vara utfärdat i det land där du registrerade dig.

Om du abonnerar genom...

• TV- eller mobilleverantör: Kontakta din leverantör för information om vilka betalningsmetoder som godkänns.
  • App store: Gå till din App Store (Apple eller Google Play) för information om vilka betalningsmetoder som godkänns.
Hur ändrar jag min betalningsmetod?

Mer information om hur du ändrar din betalningsmetod finns i Ändra betalningsmetod.

Vad gör jag om jag inte kan ändra min betalningsmetod?

Om du inte kan lägga till eller uppdatera din betalningsmetod, se Kan inte ändra betalningsmetod.

Har ni presentkort?

Nej, för närvarande har vi inga HBO Max-presentkort.

Återkommande fakturering

Vem fakturerar mig?

HBO Max är tillgängligt från många leverantörer. Din leverantör är den du registrerade dig genom eller som fakturerar dig för HBO Max.

För att hitta din leverantör:

1. Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in?
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och tryck sedan på eller bläddra till Abonnemang.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och hitta Abonnemang.
      (Abonnemangsinformation är endast tillgänglig för Vuxenprofiler.)
  3. Här kan du se vem ditt abonnemang faktureras genom.

Andra alternativ

• HBOMax.com/account: Gå till HBOMax.com/account.
  • Kontoutdrag: Granska ditt kontoutdrag för en HBO Max-abonnemangsdebitering. (Om ditt abonnemang ingår i ett TV-paket eller ett abonnemang på trådlösa tjänster kanske du inte ser en individuell debitering för HBO Max.)
När kommer jag att debiteras?

Om ditt abonnemang inte inkluderar en gratis provperiod sker din första debitering när du startar ditt abonnemang. Du betalar för ditt abonnemang i början av varje faktureringsperiod. Därefter kommer ditt abonnemang att förnyas automatiskt varje månad eller år tills du avbryter abonnemanget.

Så här hittar du ditt nästa betalningsdatum:

1. Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in?
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och tryck sedan på eller bläddra till Abonnemang.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och hitta Abonnemang.
      (Abonnemangsinformation är endast tillgänglig för Vuxenprofiler.)
  3. Här kan du se vem ditt abonnemang faktureras genom.
  4. Hitta din faktureringsleverantör nedan:
Hur avbryter jag?

HBO Max-abonnemang förnyas automatiskt varje månad eller år tills du avbryter. För annulleringssteg, se Hur avbryter jag?

Relaterade ämnen